18.11.2018

Kuulumisia x 6

Terveiset Kouvolasta! Mä olen ollut täällä viikonlopun vietossa ja suuntaan vasta huomenna kotiin.  Viikonloput ovat olleet koko syksyn töissä niin kiireisiä, että jotenkin tosi ihana huilata tämä viikonloppu. Mitään muuta ihmeellistä mulle ei mielestäni kuulu, mutta ajattelin silti heittää ilmoille joitakin kuulumisia ja tulevia juttuja. 

IMG_2580 IMG_2619 IMG_2584 IMG_2594 IMG_2578

1. Tiiättekö sen fiiliksen, kun palkkatoimisto on mokannut teidän palkan? Ette toivottavasti, mutta meikällä tästä on kokemusta vähän enemmänkin ja tällä kertaa nyt siis niin, että mun vuoden loma-ajanpalkat on kustu niin, että mulle on maksettu liikaa ja joudun nyt loppuvuoden kahdesta viimeisestä tilistä tasaamaan nämä liikamaksut. Rahat oon siis saanu joskus puoli vuotta sitten ja tämä virhe huomattu vasta lokakuussa. Kyseinen summa huitelee lähenpänä 1500 euroa, joten ei varsinaisesti naurata. Onneksi tulee veronpalautuksia, mutta kyllä tässä saa haaveilemani Lumenen joulukalenterit ja muut ylimääräiset, ei välttämättömät jutut ja kulut unohtaa... tää on tosin onneksi ainoa negatiivinen juttu!

2. En varmaan täällä blogin puolella ole muistanut edes hehkuttaa, mutta tosiaan ensi kesänä Bon Jovi saapuu Euroopan kiertueelleen ja vaikka se ei ihan Suomeen asti yllä, niin Viroon kuitenkin ja mulla on liput sinne! Vuonna -13 multa jäi bändi näkemättä ja se jos mikä on harmittanut. Toivon mukaan pitkä odotus kuitenkin palkitaan, vaikka tietysti mieluiten näkisin bändin 80-90 -lukujen taitteessa, mutta siinä vaiheessa kun aikamatkustus keksitään, olen minä niin vanha ettei siinä enää olisi mitään mieltä... :D

3. Meillä on viikon päästä meidän työpaikan virkistyjäispäivä, johon kaikki pääsee kerrankin osallistumaan, koska ravintola on kiinni koko päivän! Päivän ohjelma ei ole täysin selvillä, mutta sen tiiän että päästään oppimaan vähän oluen valmistuksen saloja :)

4. Katsoin Netflixistä taas tosi hyvän sarjan, Sydämen kutsumuksen, josta ajattelin kirjoittaa lähiaikoina hieman lisää. Sarjasta on tehty viisi tuotantokautta (kuudes alkaa amerikoissa alkuvuodesta), mutta Netflixistä löytyy harmikseni vaan neljä ensimmäistä enkä löytänyt mistään muustakaan palvelusta uudempia jaksoja. Toivottavasti asia korjataan pian! :) Sillä välin ajattelin katsoa Black Sailsia, jonka aloitin eilen (ja joka parin jakson jälkeen vaikuttaa ihan katsottavalta) ja joulukuussa kahlata läpi mahdollisimman monta romanttista joulukomediaa :D

5. No okei toinen vähän negatiivinen juttu on se, että kokeilin leipoa macaron -leivoksia toista kertaa elämässäni ja noo, lopputulos nyt ei ollut ihan täydellinen. Tai läheskään. Maku oli kyllä ihan ok, mutta ulkonäön ja koostumuksen kanssa saa tehdä vielä töitä. Näiden leipominen on aika työlästä, mutta kuitenkin hauskaa puuhaa, joten enköhän kokeile uudestaan heti kun aikaa löytyy! Raaka-ainekustannuksetkin on sen verran vähäiset, että viitsii kokeilla. 

6. Joulukuussa on kaikennäköistä kivaa ohjelmaa - työpaikan secret santa -juhlat duuni-illan jälkeen, jossa jaetaan lahjat, sitten ois kahtena viikonloppuna pikkujoulusysteemejä niin että omia en ehdi edes pitää. Mutta sainkin idean, että voisin ehkä pitkästä aikaa houstata uudenvuodenjuhlat! Itse en nimittäin mihinkään voi lähteä pelokkaan koiran takia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti