21.11.2018

November Snapshots

Yhdeksän päivää joulukuuhun! Ei sillä, että olisin jotenkin kauhean innoissani joulukuusta tai joulusta, vaan siitä, että marraskuu loppuu :D Se on ehkä mun inhokkikuukausi koko vuonna. Pitää harkita ensi vuonna omien lomien sijoittamista niin, että olisin marraskuussa ainakin viikon pois Suomesta...

Tänään olisi iltavuoro numero 3 ja vaikka huomenna on vapaa, ihan rehellisesti vaan odotan, että tämä viikko olisi jo ohi. Perjantaina ja lauantaina mulla on pitkät keittiövuorot ja näin pikkujoulukautena se tietää kiirettä. Mutta kyllä tästä selvitään! Siinä sivussa ajattelin jakaa muutamia kuvia kuluneelta kuulta.

marraskuu

Sää on nyt ollut paljon kirkkaampi, kun on ollut pari astetta pakkasta, mutta koko alkukuu oli tota ekan kuvan mukaista harmaata, sumuista, märkää ja hämärää. Omalla tavallaan jotenkin tunnelmallista, mutta kun sitä on päivästä päivään, niin alkaa harmittaa. Ja siitä valon puutteesta johtuen mun puhelimen kameralla ei saa järin laadukkaita otoksia. 

IMG_2604 kahvia

Käytiin viikonloppuna tätini kanssa kahvittelemassa Arnoldsissa Kouvolan Veturissa. Leivoin viikonlopun aikana myös luumu-kaneli rahkakakun äitini toiveesta, mutta paremmat kuvat siitä jäi ottamatta. Ihan harmittaa, että reseptejä tulee jaettua nykyaan ihan olemattomasti, mutta silloin kun leivon, leivon joko jo tuttua juttua tai vaihtoehtoisesti en ehdi ottaa kunnon kuvia tai kuvia lainkaan tai kolmanneksi en ole täysin tyytyväinen ulkonäköön tai makuun, eli reseptiä on silloin turha edes jakaa :D 

IMG_2647

Tämä orava on kuulemma äitini pihan vakiovieras ja oli viikonloppuna hauska päästä seuraamaan sen touhuja ihan vierestä ikkunan takaa. Meidän pihapiirin läheisyydessä pyörii myös jonkun verran oravia, mutta ne ei kyllä ole näin uskaliaita ja meidän ikkunoiden sijoituksen ja korkeuden takia niitä tulee harvemmin sisältä käsin edes bongattua. Tää kurre on niin suloinen etten kestä ♥ 

red

Kuvassa saa kyllä halutessaan huijattua aika hyvin mikäli haluaa. Selfiestä voisi melkein tehdä johtopäätöksen, että mulla oli hyvä hiuspäivä, mutta liikkeelle lähtiessä olin kyllä koko ajan pipo päässä :D Kuvasta ei näy myöskään melko järkyttävä juurikasvu, mikä ei yleensä mua edes haittaa, koska hiuksia hennatessa mun mielestä lopputulos on luonnollisempi, jos se juurikasvu vähän näkyy. Silloin pari viikkoa sitten vedin kuitenkin sen sävyttävän hoitoaineen ja hiuksista tuli paljon punaisemmat kuin ne normaalisti on olleet ja nyt se väri on osittain lähtenyt ja no lyhyesti sanottuna pieni tukkakriisi. Ajatuksena on kehitellä jonkinlainen väliaikainen pelastustoimi tämän tai huomisen aikana.

Ja sitte! Mie en kestä! Äiti on puuhastellut mulle/meille joulukalenterin tommosiin söpöihin pieniin pussukoihin! En osannut yhtään aavistaa ja tämä oli kyllä ihan superihana yllätys. Sain vasta kaksi ensimmäistä "luukkua" ja seuraavia sitten vasta lähempänä ajankohtaa. Itsehillintää löytyy onneksi hyvin, enkä ole kurkkinut pussukoihin yhtään. 

45258080564_e57e05e933_o

Kaikista julkaisemistani kynttiläkuvista voisi tehdä johtopäätöksen, että meidän perheessä suositaan Kastehelmi -tuikkukippoja... :D Mulla on enemmän maanläheisiä ja vihreitä sävyjä, äidiltäni puolestaan löytyy tämmöistä väriskaalaa.

jedi

Minun lempparityyppi ♥ 13,5 -vuotias superpapparainen jaksaa vielä painaa menemään koirapolulla kuin olisi nuorempikin, mutta tiedän pelottavan hyvin, että yhteinen aika on silti vähissä. Jedillä on oletettavasti kasvain toisessa kyljessä (eläinlääkärissä ei olla käyty, koska asialle ei mitään voi tehdä eikä koiran kunto oli heikentynyt ja jos kipuja on, niin Jedi peittää sen äärimmäisen hyvin) sillä se o suurentunut huomattavasti viime keväästä ja jos se jatkaa kasvuaan tuota vauhtia, on puoli vuotta aika toiveikasta. Mutta asian murehtemisen sijaan olen päättänyt käyttää jäljellä olevan aikamme hyvin ja mahdollisimman mukavasti :) Juuri tästä syystä en edes suunnittele mitään matkoja lähitulevaisuuteen.

Nyt se olis kuitenkin heitettävä ulkovaatetta niskaan ja lähdettävä papparaisen kanssa heittämään pieni lenkki - eilen käveltiin sen verran pitkä matka, että tänään on pidettävä huilipäivä! Sitten missiona olisi myös hankkia meidän työpaikan virkistyspäivän ohjelmanuremoon palkinto voittajille, katsotaan miten ehdin ja jaksan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti