14.9.2019

6 hyvää asiaa tältä viikolta

IMG_4993_edited IMG_4982_edited IMG_5013_edited IMG_4974_edited IMG_4995_edited

↠ Liput Five Finger Death Punchin tammikuiselle keikalle. En varsinaisesti fanita bändiä, mutta päätin joskus varmaan reilu vuosi sitten, että kun he seuraavan kerran Suomeen saapuvat, minä menen sinne.

↠ Kiireetön kauppareissu. Pääsin yhtenä päivänä töistä todella hyvissä ajoin ja päätin hyödyntää vapautuneen ajan kauppareissulla, vaikka mitään ihmeellistä ei tarvinutkaan ostaa. Oli jotenkin superrentouttavaa vaan seilata käytävillä ja tutkia ihan kaikki mahdollinen. Ja kyllähän sinne ostoskoriin päätyi aika paljon heräteostoksia, mutta elintarvikkeiden puolelta siis.

↠ Uudet kengät. Eivät ole päässeet vielä käyttöön asti, mutta tänään ajattelin huitaista ne jalkaan, että saan ne ns. sisäänajettua, koska ajatuksena oli ottaa ne reissun ainoiksi kengiksi.

↠ Työkaverit. He ovat kaikki niin mahtavia omia persooniaan ja työvuorot saavat monesti hauskaa twistiä riippuen vuoron kokoonpanosta. Ja tänään lupauduin jäämään työnjälkeiselle erään työkaverini kanssa.

↠ Bruce Springsteen. Kuunneltiin yhdessä työvuorossa tällä viikolla vain ja ainoastaan Pomoa koko vuoro ja muistin taas, kuinka pidänkään hänen musiikistaan!

↠ Aikakauslehdet. Tällä viikolla ilmestyi sattumoisin kolme lehteä, jotka olen itselleni kotiin tilannut. Onhan tämä vähän sellaista tänä päivänä turhaa, koska netistä löytyy vaikka ja mitä sekä on digilehtiä, mutta siinä, että saa konkreettisesti lehden käteen, on jotain siistiä, vaikka itse lehden lukemiseen menee numerosta riippuen alle puolesta tunnista max tuntiin. Ja ehkä hupsuinta ikinä, mutta olen aika ihan fiiliksissä kaikista niistä näytteistä, joita lehtien väliin laitetaan! Mulla on kertynyt niitä nyt aika kasa ja osa pääsee mm. reissuun mukaan.

Mitä kivoja ja hyviä asioita teille on sattunut ja tapahtunut tällä viikolla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti