4.9.2019

#mood

Kuu vaihtui, jes! Toki se tarkoitti samalla myös enemmän tai vähemmän myös kesän loppumista, mutta alkusyksy on mielestäni sangen miellyttävä vuodenaika. Suurinpiirtein siihen asti, kun puut säilyttävät lehtensä eikä tarvitse miettiä talvitakin kaivamista varastosta.
Ja vaikka kesä loppui, niin itselläni on vielä kaksi viikkoa kesälomaa jäljellä, joihin on enää vajaa kuukausi! Se meinaa myös sitä, että reissuun on alle kuukausi!

Noin muuten olen ollut aika kiitettävän työllistetty. Tänään havahduin siihen, etten ole viikkoon harrastanut minkäänlaista liikuntaa. Siis lukuunottamatta todella lyhyitä lenkkejä koiran kanssa ja työmatkoja. Mutta en ole yksinkertaisesti ehtinyt tai jaksanut. Tänään mulla oli työpäivä 7/9 ja odotan todella hartaasti viikonloppua, sillä se on vapaa ♥ Vapaa viikonloppu on ollut viimeksi heinäkuun alussa, kun oli mun ensimmäinen kesälomapätkä... 

48678277697_d0d9974fcf_o_edited 48678281812_1b462eeaa4_o_edited

Sitten viime kuuleman mukana on ollut hieman epäonneakin - mun puhelin nimittäin hajosi. Kyseessä oli jo kolme vuotta käytössä ollut luuri, jonka olisin päivittänyt uuteen joka tapauksessa tämän syksyn aikana, mutta kuten viimeksikin, täytyi hankinta tehdä nyt pakon edessä. Mä en tosin ole yhtään sellainen teknologiasta kiinnostunut ihminen, marssin vaan liikkeeseen kertoen mitä tarvitsen ja millä hintakatolla ja noin viisi minuuttia myöhemmin poistuin uuden puhelimen kanssa, joka on Samsung A40. Itselleni se ei sano mitään, mutta tuntuu toimivan näppärästi.

Eilen tuli myös piipahdettua Kespron tukkumessuilla, joihin olen päässyt osallistumaan parina aiempanakin vuonna työn kautta. Tälläkin kertaa mentiin pienellä porukalla maistamaan syksyn uutuuksia niin ruuan, juoman kuin herkkujenkin osalta. Tämä oli hauska ja rentouttava iltapäivä, joka jatkui sitten vielä ruokailun merkeissä ja muun seurueen osalta vähän karaoke -meiningeissä, itse suuntasin ajoissa kotiin koska noh, yhdeksän päivän työputki.

48677763208_3707f86bce_o_edited 48677768363_b2755ec7cf_o_edited

Elokuu oli omalta osalta vähän heikko suoritus - jotenkin tosi kähmäinen ja takkuinen koko kuu, mutta nyt on toiveikas fiilis, että alkaa taas sujua. Siis asiat lähinnä oman pääkopan sisällä, muualla ei varsinaisesti ole ollut vikaa. Olen alkanut taas meditoimaan ja koen sen tosi tehokkaaksi, jokainen kerta on voimaannuttava ja rentouttava, vaikka aina se rentoutuminen ei tule ihan sormia napsauttamalla. Meditoimisesta olen kirjoittanut jo viime syksynä, mutta se voisi olla ajankohtainen aihe myös nyt.

Miten teidän syyskuu on lähtenyt käyntiin? Ihanaa viikon jatkoa ja palataan viimeistään viikonloppuna ♥ Ajattelin pitkästä aikaa leipoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti