22.1.2015

Karkkipäivä

Tiedättekö, postipakettien saaminen on ehkä maailman kivoimpia asioita. Niiden hakemisessa on toki oma vaivansa, mutta yleensä paketista paljastuu sen verran kivoja juttuja, että postissa/matkahuollossa/ärrällä (miksi ihmeessä näitä vaihtoehtoja on nykyään loputtomiin..?) ravaaminen on sen arvoista.
Oma ostolakkoni on pitänyt hyvin, mutta koska kosmetiikkapuoli alkaa pikkuhiljaa tarvita täydennystä, tein tilauksen Pretty.fi:hin, josta olen aiemminkin monet kerrat tilannut meikkejä yms. Tykkään sivustosta, sillä sieltä saa paljon tuotteita, joita ei saa ainakaan lahtelaisista kaupoista ja hinta-laatusuhde on yleensä hyvä. Itse en ole kovinkaan tarkka esimerkiksi luomivärien, rajauskynien tai huulipunien merkistä, joten sellaiset tulee useimmiten tilattua tuolta. Tällä kertaa paketista paljastui seuraavaa:

IMG_9670

Royal Smokey Eye Shadow -sivellin 4,90 e
En oikein ymmärrä näistä sivellinkuvioista mitään enkä rehellisesti ymmärrä miksi joku maksaa niistä niin paljon kuin ne jossakin maksavat, mutta sen verran kuitenkin olen ajan kanssa huomannut, että ne vaahtomuoviset aplikaattorit on ihan kamalia :D Tämä on luonnonkarvasta.

Hurraw! Chai Spice huulivoide 4,90 e 
Melkein nolottaa myöntää maksaneensa huulivoiteesta noin paljon, mutta minkäs teet: olen tämmöisissä jutuissa ihan täysin sataprosenttisesti mainonnan uhri. Näitä on hehkutettu niin paljon, että oli pakko ottaa selvää itsekin!

Beauty UK Matte Bronzer aurinkopuuteri 6,90 e
Aurinkopuuterini alkaa olla niin lopussa, että oli pakko hommata uusi. Tähän asti mulla on ollut himmeästi kimaltavia tuotteita, mutta napautin ostoskoriin tämän matan värisen, koska noin yleisesti tykkään kaikista mattapintaisina ilman mitään helmiäispölyjä. Pätee mm. luomiväreihin.

Rimmel Lasting Finish Colour Rush Intense Colour Balm On Fire huulipunakynä 8,49 e
Ei hyvänen aika mikä nimihirvitys :D Mutta joo, tämä oli puhtaasti heräteostos, tosin siltä pohjalta että näitäkin on jossakin ylistetty. Väri oli hieman toinen kuin oletin, tämä siis tummempi kuin ajattelin, mutta ei anneta sen häiritä! Huulipunia tosin muistan käyttää aivan liian harvoin, ehkä keväällä onnistun tsemppaamaan!

W7 Automatic Fine Eye Liner 5,49 e
Rajauskynissä suosin tussimaisia ohutkärkisiä mustia sekä vedenkestäviä tuotteita, kuten tämäkin on. Mitään yksittäistä lempparia mulla ei ole, näitä mulla on ollut ties kuinka monessa eri merkissä. Hinnan pitää kuitenkin olla alhainen, sillä näitä kuluu itselläni suhteellisen paljon, koska tohelona en aina muista sulkea korkkia kunnolla ja sitten se tussi onkin kuivunut... 

British Hair Reconstructive Strengthening hoitoaine 9,95 e 
Kymmenen euroa alkaa ehdottomasti olla niillä rajoilla, mitä olen valmis hiustenhoitotuotteista maksamaan (muutamia poikkeuksia toki löytyy), mutta tämä hoitoaine on kyllä hintansa arvoinen. Tätä minulla on ollut käytössä jo jonkin aikaa ja tämä itseasissa oli päällimmäinen syy miksi tilauksen tein, sillä en ole nähnyt tätä kaupattavan missään muualla. Omalle hiustyypilleni äärimmäisen hyvä hoitoaine, joka oikeasti tuntuu hoitavan, ilman että hiuksista tulee liian hoidetun näköiset (lässähtäneet ja rasvaisen näköiset). Myös poikaystävä on tainnut huomata tuotteen tehon, kun ensimmäinen pullo alkaa olla tyhjillään...

Mulla on pari muutakin kosmetiikka-aiheista juttua, joita voisin lähitulevaisuudessa julkaista, olisiko niille kiinnostusta? En ihan vedä vertoja Youtuben vloggaajille ja meikkiguruille, mutta voisin kertoa vähän omia lempparituotteitani ja joitakin ruohonjuuritason vinkkejä, jotka toimivat ainakin omalla kohdallani!

2 kommenttia:

  1. Kosmetiikkajutuille on kyllä kiinnostusta! Mulla on suunnitelmissa hankkia sellanen vaalea matta luomiväri jolla voi vähän kirkastaa ilmettä (en osaa yhtään laittaa silmämeikkiä muuten...) ja mietin kovasti kannattaako santsata M.A.C.in kalliiseen luomiväriin (joka on kyllä oikea väri kun kävin kaupassa testaamassa mutta hinta hirvittää :D). Toisaalta jos väri on oikea ja laatu on kohdallaan niin parempi ostaa kerralla se hyvä kuin ostaa halpiksia kokeiluun, pettyä ja ostaa sitten se kallis jota alunperin mietti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva! :) Kyllähän siihen varmasti kannattaa satsata, ja vaikka minäkin sanoin tekstissä että suosin yleensä edullisia tuotteita eikä merkillä ole niin väliä, niin aivan varmasti minäkin ostelisin just jotain M.A.C:in tuotteita tai jotain ns. hienompia hiustuotteita, mutta tämmösenä perusduunarina pitää osata suhtautua asioihin maalaisjärjellä ja ostella vaan omaan budjettiin sopivia juttuja :) Mulla on tosin odottelemassa Lancomen ripsiväri (joululahjaksi saatu) testaustaan, joten katsellaan päihittääkö se nykyiset suosikkini ;)

      Poista