13.11.2015

Cold November Rain

IMG_9034 IMG_9002 IMG_9038 neule H&M / shortsit New Look / kengät H&M / laukku Gina Tricot

Leikkasin hiukseni itse asiassa jo reilu viikko sitten, mutta tässä taitaa olla ensimmäistä kuvamateriaalia niistä yhtä instagram-kuvaa lukuunottamatta. Otin tosiaan ensin pidennykset pois ja koska omien hiusteni latvat oli aika kurjassa kunnossa, innostuin leikkelemään melkein viisi senttiä niistä pois. Näin lyhyet hiukset mulla on tainnut olla viimeksi joskus vuonna 2011 ja täytyy myöntää, että peilin edessä on kyllä huokailtu syvään ja melkein tirautettu itkuakin, mutta oon sinnikkäästi päättänyt nyt pari kolme kuukautta mennä täysin omalla tukalla ilman minkäänlaista jatketta. Totutteluahan se vaatii ja varsinkin muotoilun ja laiton suhteen pitää löytää uusia ratkaisuja, kuvissa näkyvä sinnepäin suoristettu ja pipon alla muhinut reilulla juurikasvulla varustettu polkkani ei ole kovin vakuuttava :D Meinasinkin itse asiassa värjäillä tätä takaisin ruskeaksi, koska mielestäni se näyttäisi tämän mittaisessa tukassa kivemmalta. 

4 kommenttia:

 1. Wouu, onpa täällä tyrmäävän kaunis mimmi vastassa, kun tulee pitkästä aikaa blogiin vierailulle! ^_^ ihanat hiukset, sopii sulle tosi hyvin. Ei oo ehtiny opiskelukiireiltä lukea sun blogia varmaan kuukauteen, uus bannerikin täällä ja hieno on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, olipa hämmentävän mukava kommentti! :) Mä oon edelleen vähän ulapalla näiden hiusten kanssa mutta eiköhän se tästä :D Kiitos sulle ihanan piristävästä kommentista ja kiva että opiskelukiireiltä ehdit tulla lueskelemaan <3

   Poista
  2. Ole hyvä vaan! <3 sä oot kehut ansainnu, ku jaksat kirjottaa blogia, jossa on asiaakin pelkkien asukuvien seassa. Ja hyviä reseptejä, eli monipuolisesti kamaa :)

   Poista
  3. Kiva kuulla! En siitä asiasta nyt niin tiiä mutta yritys on kova kuitenkin :D Hyvä että välittyy sillekin puolen ruutua :)

   Poista