2.11.2015

Marraskuu

IMG_8715 IMG_8706 IMG_8742 neuletakki H&M / paita Second hand (Gina Tricot) / hame Bull&Bear / kengät ja pipo H&M

Tässä sitä ollaan, marraskuussa. Kauden alussa, jota inhoan eniten ja jolla en koe olevan mitään annettavaa itselleni. Kylmää, pimeää, märkää (vaikka tällä hetkellä sää näyttääkin ihan kelvolta), aamulla tekisi mieli jäädä vain sänkyyn ja sieltä ylös päästyään haluaa vaan hautautua sohvan kulmaan jonkun kuuman juoman kanssa, laittaa kymmenittäin kynttilöitä ja odottaa ihmettä.

Oma ihmeeni olisi voitto jossakin Veikkauksen rahapelissä. Tänään on työpäivä 7/7, maanantai, mulla on kauhea matkakuume ja kaiken kukkuraksi oman saamattomuuden ja hölmöyden takia loppuvuodelle napsahti veroprosentiksi 22, eli ei tässä varmaan tarvi matikkanero olla että pystyy laskeskelemaan, että tänä vuonna ei ostella matkoja joululahjaksi läheisille (ja ei ihan kauheesti muutakaan...) :D Onneksi kukaan heistä ei sen varaan tässä ole laskenutkaan, haha. 

No mutta, hyvä viikko tästä tulee, ainakin mikäli viime päivät rassannut polvi pysyy paikallaan. Huomisena vapaapäivänä piipahdan käymään Kouvolassa ja perjantaina mulla on vihdoin lääkäri, niin saan toivon mukaan apua iho-ongelmiini. Se on myöskin viikon toinen vapaapäivä + palkkapäivä, joten saa nähdä jos marrasmasennus vähän hälvenisi ja keksisi tehdä jotain spesiaalimpaa kuin möllöttää kotona :)

2 kommenttia:

  1. Mitä pitää hölmöillä että veroprosentti napsahtaa noin isoks? T. Tietämätön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun veroprosentti on koko vuoden ollut liian alhainen mun vuosituloon nähden :) eli jos olisin tajunnut asian hoitaa aiemmin (nostaa veroprosenttia sekä vuositulorajaa) niin ei ihan noin kovilla prosenteilla tarvi mennä :D mut eipähän nyt pitäs napsahtaa mätkyjä ens vuodelle!

      Poista