30.11.2015

Monday soundtrack

Maanantai. Ulkona on harmaata ja sataa vettä, ainakin täällä Lahdessa. Sain kiskottua itseni vasta yhdentoista aikaan ylös sängystä, toki siihen vaikutti edelleen hieman kipeä olo ja huonosti nukuttu yö, mutta jos tuolla olisi ollut aurinkoinen sää pikkupakkasella ja mulla olisi vapaapäivä niin ehkä olisin jaksanut herätä aiemmin... no, parin tunnin päästä alkaa iltavuoro ja sen sijaan että pyöriskelisin tässä maanantaimasennuksessa, aattelin koota muutaman omaa mieltäni piristävän biisin listan tähän! :)
Kyseessähän on siis omaan vähän vanhahtavaan musiikkimakuun sopivat kappaleet, mutta kuunnelkaapa silti läpi, takaan että tää on kuitenkin vähän erilainen lista kuin monilla muilla :) 

Eipä sitten muuta kuin ihan mahtavaa alkanutta viikkoa, omastani tulee näillä näkymin aika kiireinen ja tekemisentäyteinen, mutta ei anneta sen häiritä :) Luvassa ei ikävä kyllä ole veronpalautuksia vaan mätkyjen maksamista, mutta siitä ja kehnoista keleistä huolimatta ajattelin yrittää olla pirtsakka ja energinen! Nyt mää lähden lenkittämään koiraa tuonne ulkomaailmaan ja sitten töihin siivoamaan kenties just näiden biisien tahtiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti