28.9.2016

Tiedättekö sen fiiliksen kun...

IMG_0135 IMG_0160 IMG_0207 IMG_0224 IMG_0142 IMG_0219 neule Jacqueline De Yong / hame Bull & Bear / laukku Seppälä / kengät H&M


...lääkepakkausta avatessa avaa aina sieltä väärästä päästä, johon tuoteseloste ja käyttöohjeet on käännetty niin ettei sisältöä saa vedettyä ulos?

...herää ja havahtuu aamulla siihen, että on ihan varmasti nukkunut pommiin ja sydän sekä silmät pomppaa melkein kehosta ulos paniikin takia ja sitten kun vilkaisee kelloa, niin on ainakin vähintään se puoli tuntia herätykseen?

...menee suihkuun ja huomaa, että pyyhe onkin jossain muualla kuin kylppärissä odottamassa ja sen tajuaa vasta, kun on ehtinyt kastella itsensä ja se pitää hiippailla hakemaan vettä valuvana toiselta puolelta kämppää?

...istuu esimerkiksi bussissa tai junassa ja nenä alkaa vuotamaan, nenäliinaa ei tietenkään ole mukana ja sitä räkää vaan valuu sieraimista vaikka kuinka niiskuttais ja on pakko vaivihkaa käyttää ulottuvilla olevia verukkeita aina paidan hihasta käsineisiin ja sitä vaan toivoo että matka olis jo ohi?

... on jotenkin hysteerinen olo, ja tuntuu, että koko ajan joutu pidättälemään, ettei puhkeaisi raikuvaan nauruun, vaikka mitään erityistä syytä ei edes ole? Ja että sen naurun loppujen lopuksi laukaisee vielä joku ihan älytön juttu.

... irttariosastolla joku sisäinen irttaripeikko ottaa vallan ja sinne säkkiin tunkee vaikka minkälaista melliä, vaikka omia suosikkeja löytyy ehkä 5-8 sorttia ja loppujen lopuksi kaikki ne "hei mä nyt otan vielä näitäkin karkkeja! Ja noita! Ja pari vielä noita..." karkit jää sinne pussin pohjalle lojumaan, koska parhaat syödään ekana ja niiden jälkeen onkin sit semmonen olo, että niitä hurmiossa valittuja sekundakarkkeja ei tee edes mieli maistaa?

... kun odottaa jotain viestiä tai puhelua mistä tahansa asiasta, joka jostain syystä kuumottaa mieltä, ja sitten sillä tyypillä, kenen tuo mieltä polttava tieto pitäisi toimittaa, kestää, kestää ja kestää? Ja sitten sitä kyttää puhelinta kuin tikittävää pommia ja on ihan mahdotonta aloittaa tekemään mitään fiksua, jonka parissa ajan saisi kulumaan nopeammin.

... päättää ottaa lyhyet, noin puolen tunnin mittaiset, mutta herätyksen soidessa mikään ei ole koskaan tuntunut mukavammalta kuin se asento jossa olet, tyyny jossa pääsi on ja peittokin tuntuu niin lämpimältä, että itsensä saa loppujen lopuksi kiskottua sängystä ylös vasta paria tuntia myöhemmin, jos silloinkaan? 

4 kommenttia:

 1. Ihana asu!! Ja vitsit mikä hyvänmielen postaus, tykkäsin hurjasti! <3

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tuttuja juttuja mullekin. En ihan oikeesti muista että milloin viimeks olisin avannut lääkepakkauksen oikealta puolelta!! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! :D Tää tapahtuu yhdessä tapauksessa tyyliin kahdestakymmenestä!

   Poista