15.9.2016

Yankee Candles

IMG_9637

Mä olen tainnut luoja ties kuinka monesti mainita, että olen lähes obsessiivinen, mitä tulee tuoksukynttilöihin. Niitä tulee hamstrattua kieltämättä ympäri vuotta, vaikkakin niiden käyttöaika jää omalla kohdalla syyskuu-maaliskuu akselille. Eniten tykkään mausteisista ja jokseenkin maanläheisistä tuoksuista, kaikki hedelmäiset-, marjaiset ja kukkaiset tuoksukynttilät ei ole mun juttu.
Mä en ole erityisen vaativa laadun suhteen, ostan hyväntuoksuisia kynttilöitä. Mutta näissä kynttilöissä laaduissakin on eroja. Brändinä Yankee Candle on tullut tutuksi ulkomaanmatkoilla, muitan monesti haistelleeni pitkän tovin eri tuoksuja kaupassa ja ostanutkin. Onhan nämä huomattavasti tyyriimpiä kuin jotkut muut kynttilät, mutta laadullisesti nää on tosi hyviä - palamisaika on todella pitkä ja tasainen ja tuoksu ainakin omissa valinnoissa ollut juuri sellainen, kuin ostopäätöstä tehdessä on kuvitellut/ haistanut.

IMG_9636

Suomesta näitä saa käsittääkseni aika harvasta paikkaa ja siksi ajattelinkin vinkkaista, mistä olen nämä omani hankkinut. Sisustuskauppa.comilla on tosi laaja valikoima, ja näistä suurin osa on sieltä. Liittymällä kanta-asiakkaaksi tilauksesta sai vielä 15 prosentin alennuksen :) Hieman suppeampi, mutta huomattavasti edullisempi valikoima löytyy Luxplussan sivuilta, josta löytyy muuten ihan mieletön määrä muutakin ihanaa. Ja edullista. Vaikka sivustosta paistaa vähän sellainen too good to be true -meininki lähinnä hintojen takia, niin verkkokauppa osoittautui toimivaksi ja luotettavaksi :) 

IMG_9642 
Onko Yankee Candle -tuoksukynttilät teille tuttuja ja mikä on teidän suosikkituoksu? Ja hei, mikäli teillä on hyviä vinkkauksia siitä, mistä muualta näitä saisi, niin saa jakaa! Ja tekstin ehkä jokseenkin mainosmaisesta fiiliksestä huolimatta kaikki tuotteet ovat itseni valitsemia ja maksamia, mutta koska itse tykkään näistä hirmuisesti, ajattelin jakaa asian teillekin :)

3 kommenttia:

 1. Itse tykkään myös tosi paljon kynttilöistä ja parhaat tuoksukynttilät olen löytänyt bath&bodyworks:in valikoimasta. Harmillisesti niitäkin on todella vaikea tilata Suomeen, mutta ulkomailla sitten aina hamstraus käyntiin. Yankee Candlea en ole vielä testannut, mutta ainakin Helsingistä löytyy sisustuskauppa.com -niminen liike, joka myy käytännössä vain Yankee candlen kynttilöitä ja ainakin ulkoapäin liike näyttää taivaalliselta! Liike sijaitsee Mannerheimintiellä, jos joskus sinne poikkeat. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, pitääkin pistää tuo merkki korvan taakke muistiin! Ja hei kiva tietää että tolla sisustuskauppa.comilla on myymäläkin, pitää ehdottomasti pistäytyä siellä kun seuraavan kerran Helsingissä käyn! :)

   Poista
 2. Hei. Yankee Candlea saa nyt myös Koti Storesta Fredrikinkatu 35 00120 Helsinki. Hyvä valikoima!https://www.facebook.com/kotistorehelsinki/

  VastaaPoista