20.9.2016

Only Good Vibes Please

IMG_9819 IMG_9851 IMG_9815 IMG_9869 IMG_9855 neuletakki Forever 21 / t-paita Gina Tricot / farkut Only / tennarit Converse


Kuinka surkuhupaisaa, että näitä kuvia ladatessani ja otsikkoa kirjoittaessani satuin kuuntelemaan yhden vanhan biisin, joka muistutti elävästi ajasta, joka oli joskus kauan aikaa sitten ja seuraavana hetkenä huomaan kyynelehtiväni vuolaasti. Toisaalta kyseessä ei ollut mitenkään onnettomat kyyneleet ja ainakin omalla kohdalla itku ja kyyneleet kuuluu niihin hyviin asioihin, jotka toki sotkevat meikin ja turvottavat naaman, mutta on silti yhtä tärkeä asia kuin naurukin. 
Mulla on tänään(kin) hyvä fiilis, itsevarma ja onnistunut, vaikka lista tekemättömistä asioista ja hoidettavista asioista onkin pitkä. No, hyvä puoli niissä on se, että ne eivät katoa mihinkään, vaikka niitä siirtäisi edelleen, sillä nyt mä aion lähteä nauttimaan tuosta upeasta syksyisestä ilmasta pitkän lenkin turvin. 

Ja kosmetiikka-arvonnan voitti nimimerkki Minttu47! Laitoin sulle jo meiliä, vastaathan pikaisesti takaisin ettei palkinto mene nenän edestä jollekin muulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti