27.9.2016

6 x viime viikolta

Mun viime viikko oli tosi onnistunut, vaikka toinen vapaapäivä muuttuikin työpäiväksi ja pari muuta vuoroa venähti vähän pidemmiksi, mutta ehdin silti puuhailla kaikkea kivaa! Tässäpä pieni kurkistus, mikä kaikki ilahdutti:

IMG_0096 IMG_0100

♥ kauniit ja kuulaat syysaamut ja lenkkeily. En varsinaisesti ole aamuihminen, mutta nyt kun päivärytmini on muuttunut niin, että menen toisinaan jo kahdeksaan töihin, eli koira on lenkitettävä vielä silloin, kun on pimeää, niin olen kyllä vähän kaivannut näitä myöhäisemmän aamun lenkkejä. Onneksi näitäkin saa tehdä, sillä on mulla edelleen iltavuorojakin! 

IMG_0108 arnolds

♥ rauhalliset kahvihetken kotona hyvää musiikkia kuunnellen ja ystävän kanssa. Tohon Arnoldsin kuvaan liittyy itse asiassa jokseenkin huvittava tarina: nähtiin ystäväni kanssa viime viikolla ja hän keksi idean, että mennään luovuttamaan verta (ollaan tästä puhuttu noin sata vuotta mutta ikinä ei ole toteutettu). No luovutettiinko me verta? Ei :D Ystävälläni ongelmaksi koitui hemoglobiini, joka keikkui rajoilla, että saako luovuttaa vai ei, ja itsehän pääsin ihan luovutuspenkkiin istumaankin, mutta hoitaja se ei sitten onnistunut löytämään mun suonta, vaikka neulalla kuinka sörkki. Toisesta kädestä ei voitu edes kokeilla, koska siinä oli ihottumaa ja ensimmäisellä kerralla ei kuulemma muutenkaan aleta kikkailemaan sen enempää, jos ei heti onnistu. Että semmonen tarina se! No, uudestaan kokeilemaan joku kerta :) 

IMG_0240 
♥ uudet neulepaidat syksyksi ja talveksi, molemmat alle kahdellakympillä! Toinen löytyi Kärkkäiseltä ja toinen tuli henkkamaukan paketissa, jossa oli kaikkea muutakin pientä kivaa :)

IMG_0229

♥ äiti kävi kylässä viime torstaina ja oltiin sovittu, että vien hänet syömään työpaikalleni. Hyvin maistui meille molemmille! 

IMG_0232

♥ tämän hetken suosikkituotteet: Yves Rocherin Vanille Noire hajuvesi, kun halusin syksyksi jotain mausteisempaa ja tummempaa tuoksua ja tää on hyväksi koettu jo aiemmin, erittäin riittoisa ja voimakas tuoksuinen, joten tätä riittää pienikin määrä eikä hintaakaan ollut huimasti. Toinen suosikki on tuo Barry M:n Suede Pink -sävyinen huulipuna, jonka väri on käytännössä täydellinen

IMG_0093 IMG_0291 IMG_0298 
♥ rennot koti-illat hyvän ruuan, juoman ja kynttilöiden parissa. Jos aamulenkit jää vähän välistä, niin ehdottomasti nämä iltavapaat on plussaa. Ja vaikka kahdessa kuvassa näkyykin siideripullo ja ne ovat eri illoilta, haluan vielä sanoa, etten suinkaan tarvitse alkoholia rentoutumiseen, mutta viime viikko oli itse asiassa ensimmäinen sitten elokuun, kun ehdin edes suoda ajatusta moisille juomille :D Perjantai-illan itsetehty pitsa ja Vain elämää oli kyllä voittamaton kombo!

2 kommenttia: