16.12.2016

Jouluhöpötyksiä ja uusi hame

IMG_2085 IMG_2117 IMG_2167 IMG_2141 neule H&M / hame New Look / kengät H&M

Viikko jouluun! En tiedä miksi, mutta jotenkin vähän odotan sitä. Ja mähän en ole siis jouluihminen alkuunsakaan. Toisaalta joulu on merkki siitä, että vuosi on lopuillansa ja se jos mikä on hyvä tämän vuoden osalta... vaikka ei tämä nyt mitenkään erityisen surkea ole omalla kohdalla ollutkaan. Mutta silti 2016 on ollut jotenkin.. njääh. Ootteko samaa vai eri mieltä?
Jouluun palatakseni: oon hankkinut oikeastaan kaikki joululahjat, muutamaa pakettia odotan vielä postissa ja toivon mukaan ehdin saada ne hyvissä ajoin. Muutama juttu pitäisi tehdä vielä itse, mutta koska ne on elintarviketavaraa, pitkitän niiden valmistamista niin pitkään kuin pystyn. Oon omasta mielestäni onnistunut hankkimaan tänä vuonna tosi kivoja lahjoja ja varsinkin mun sisko saa ihan huippuihanan lahjan lahjat! Paketointipaperia mun täytyy tosin käydä hamstraamassa lisää, ppaketoin eilen kolme lahjaa ja siihen meni ostamani rulla...
Jouluviikko mulla on töiden kannalta tosi iisi, vain kolme lyhyttä työvuoroa ja joulun pyhät on vapaat. Aattona oon Lahdessa, mutta joulupäiväksi mulla on junalippu ostettuna Kouvolaan perheen luo.

Näissä kuvissa muuten vihdoin ja viimein esillä mun ainoa black friday ostos: tuo musta pliseerattu hame! Yhdistäisin mieluiten tennareihin, mutta vaikka oonki tämmönen pukeudun kesäiseen kukkamekkoon myös talvella -hihhuli, niin kengissä mulla menee raja. Palelen jaloista tosi helposti ja myös turvallisuuden takia tykkään pitää niin sanottuja talvikenkiä ja tennarit pysyy piilossa talvisimmat kelit.

PS. Normaali tyyppi ei varmaan erikseen huomauttaisi asiasta, mutta voi luoja toi harakanpesä :D Kuivashampoolla ehkä iiiihan aavistuksen verran liian hyvin kyllästetty tyvi yhdistettynä talvikeliin - ai vitsit että toimii!! 

4 kommenttia:

  1. Oi, tollaset hameet on niiin kivoja! :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Voi kiitos! ♥ Kiva saada tämmöistä kommenttia vaikka kuvissa on ehkä maailman huonoin hiuspäivä :D Mut useinhan nää asiat on niitä oman pään sisäisiä (tässä tapauksessa tosin ulkoisia ehhehehhh!) juttuja, eikä muut kiinnitä niihin samalla tavalla huomiota :)

      Poista