5.2.2017

Throwback Style: helmikuu

Aloitin tammikuussa postaussarjan, jossa ajattelin käydä vähän läpi vanhoja asukuvia. Koska nyt eletään jo helmikuuta, tarkoittaa se luonnollisesti uutta osaa! Kaikilta vuosilta en taas millään löytänyt kuvia, mutta ei anneta sen häiritä.


2013 

2013 2013 vuoden helmikuussa se juttu on ilmiselvästi ollut krepattu tukka. Ja bilettäminen, ensimmäinen kuva on nimittäin Radio Rockin rockristeilyltä ja toinen joku torstai-illan viritelmä. Ensimmäisen kuvan paita oli mun luottopaita pitkän aikaa, mutta sitten kyllästyin siihen. Farkut puolestaan on tallessa edelleen. Toinen asu on sellainen, että voisin edelleen kuvitella pukevani samantyypisen päälleni juhlimaan lähtiessä ja pitsisukkahousuihin en kyllästy varmaan koskaan.


2014 

IMG_0511 Tämä asu oli yksi lemppareista pitkän aikaa ja päällä on jo aiemmassa postauksessa nähty luottomekko, joka on itse asiassa juuri tämän kirjoittamishetkellä myös päällä. Tämän asukokonaisuuden voisin siis pukea päälleni uudestaan koska vaan, vaikka mekkoa lukuunottamatta muut jutut ei omistuksessani enää olekaan (yhyy sukkahousut).


2015 

2015 Mulla oli jonkinnäköinen jumpsuit -villitys vuonna -15, mutta sittemmin olen myynyt ne kaikki pois, koska omaan käyttöön ne on vaan niin epäkäytännöllisiä. Asuna ihan hauska (joskaan ei ehkä ideaalisin helmikuussa..?) ja tukasta tykkään erityisesti. Tallessa tästä kokonaisuudesta on laukku, koru ja kengät. Toisessa asussa silmään pistää lähinnä nuo tennarit, vaikka ne mätsäävätkin paitaan. Voisin kuvitella pukevani samantyylisen setin päälleni nytkin, hameeksi taiteltu mekko on ollut aikoinaan parin euron kirpparilöytö ja edelleen yksi kivoimmista vaatekappaleista, jonka omistan. Huomionarvoinen seikka on myös ihon hyvä kunto, mitähän tuotteita olen tuolloin käyttänyt..?2016 

IMG_1288 Tästä rennosta asukokonaisuudesta tallessa on uskokaa tai älkää ihan kaikki! Neulepaita ja mekko on perusvarma ja rento yhdistelmä, ja sellaisen mun päällä näkee melkoisen usein.

Kokonaisuudessaan helmikuulta löytyi pitkälti kivoja asukokonaisuuksia, ja näistä lempparein on varmaankin tuo 2014 vuoden kokonaisuus. Onko joku siellä lukenut blogiani niin pitkään, että muistaisi jonkun yllämainitun asun? Tai mitä mieltä yleisesti? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti