27.2.2017

Tired and Hooked

Heipparallaa pitkästä aikaa! Viimeisen viikko on kulunut lähinnä kahden asian parissa: töissä ja ruudun äärellä. Tiedättekö sen mahtavan fiiliksen, kun löytää niin mielenkiintoisen sarjan, että haluaisi ahmia sen siltä istumalta? No niin mahtavaa kuin se onkin, niin myös aika väsyttävää, nimimerkillä tässä on aika monena yönä valvottu reilusti yli kolmeen aamuyöllä :D Valvominen tietenkin taas tarkoittaa sitä, että nukun aamulla (päivällä) myöhään ja muutaman tunnin hereillä olon jälkeen pitääkin lähteä jo töihin. Viimeisin viikko ei ole siis pitänyt sisällään mitään muuta kuin Olipa kerran -sarjan juonikuvioita ja järisyttävää ihmispaljoutta viikonlopun työvuoroissa, senpä takia en ole tänne blogin puolelle edes eksynyt. 

IMG_3734 IMG_3709
Kuvitukseksi vähän ajankohtaista materiaalia tältä päivältä meikän meikittömästä naamasta ja peikkotukasta olkaapa hyvät! :D Siinäpä taitaa olla aika lailla ekat kuvat, jotka olen viikkoon ottanut. Kaikessa paljaudessaan ja mitättömyydessään ne tuntu just eikä melkeen sopivilta tähän postaukseen. 
Päiväunet houkuttelisi enemmän kuin paljon tällä hetkellä, mutta yritän kovasti kallistua ulkoilun, ruuanlaiton sekä jonkun leffan kannalle. Jos sitä vaikka tänään menisi nukkumaan ihan ihmisten aikaan ja yrittäisi saada hallintaan tämän pienelle tuuliajolle lähteneen elämänmenon, heh. Mukavaa viikkoa tyypit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti