15.2.2017

Hiukseni tällä hetkellä + byNoor tuotetestaus

En edes muista, milloin viimeksi olisin kirjoittanut hiustenhoito -aiheista postausta, joten ajattelin, että nyt on se hetki, samalla kun esittelen teille Cocopandalta kokeiluun saamani byNoor -merkkiset hiustenhoitotuotteet.

IMG_3138

Ensin hieman tilannekatsausta tämän hetkiseen hiusten kuntoon: lähtökohtaisesti sitä voisi kutsua aika haastavaksi. Noin puolet mun tukasta on täysin oman väristä, käsittelemätöntä tukkaa ja noin puolet aikoinaan blondattua, sittemmin hennattua tukkaa. Ero näiden kahden välillä on huomattava, joskaan omaan silmään ei kuitenkaan liian häiritsevä (toisaalta en ole koskaan ollut erityisen tarkka näissä asioissa) mutta suurimman eron huomaa oikeastaan hiuksia käsitellessä ja niitä hoitaessa. Se oma, osittain lähes kymmenen sentin pituinen juurikasvu ei tarvitse hoitotuotteita juuri nimeksikään, kun taas latvat sitä vaativat hurjasti. Sen takia viimeiset pari kuukautta ovat olleet vähän haastavia hiustenhoidollisesti ja olenkin ajatellut hennaavani tukkani uudestaan piakkoin, lähinnä siksi, että juurikasvustoon saisi vähän enemmän rakennetta. Väri siihen ei tule yhtä hyvin tarttumaan kuin käsiteltyyn tukkaan. Niin ja lisättäköön tähän samaan vyyhtiin vielä mun luonnostaan kihara tukka.

Ja syy, miksi tämä rumba, on se että haluan kasvattaa oman värini ja hiuslaatuni esiin. En sano ettenkö ikinä koskaan enää värjäisi hiuksiani tai vastaavaa, mutta yli kymmenen vuoden värjäily, hiuspidennyskokeilut ja kaikki muu alkoi ärsyttää siinä mielessä, että halusin kokeilla. Hiuspidennyksiä käytän toki edelleen, mutta näissä kuvissa niitä ei ole. 

IMG_3389

Niin kutsutuista hankaluuksista johtuen lähdinkin mielenkiinnolla mukaan Cocopandan byNoor -kampanjaan mukaan, ja hiustenhoitotuotteet noin muutenkin aina olleet se mun heikko kohta - tuotteita ja merkkejä on vuosien mittaan tullut kokeiltua vaikka kuinka paljon.
byNoor on ruotsalainen hiustenhoitobrändi, joka en keskittynyt skandinaavisten hiusten hoitoon ja hankaliin, vaihteleviin sääolosuhteisiin. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla ja lisäksi ne ovat parabeenittomia ja sulfaattitomia.

Testiini sain viisi eri tuotetta: Pure Volume shampoon sekä hoitoaineen, Pure Moisture shampoon että hoitoaineen sekä Sea Salt Sprayn. Hiusöljy on itseni kustantama, sillä halusin kokeilla sitäkin. 

bynoor

Pure Moisture shampoo ja hoitoaine ovat superkosteuttavia ja ne sisältävät mm. arganöljyä sekä hydrolosoituja proteiineja. Tuotteet lupaavat kosteuttaa ja lisätä kiiltoa, vahvistaa sekä suojella hiusta. Kuten mainitsin, tuotteet on superkosteuttavia ja omalle tukalle jopa liian hoitavia, mutta käsitelty latvaosuus taas tykkäsi. Eli nämä on mitä mainioimmat tuotteet kuiville ja käsitellyille hiuksille! Tai vaihtoehtoisesti tehokosteuttajina esim. kertaviikkoon normaaleille hiuksille.

Pure Volume tuotteet ovat tuuheuttavia tuotteita hennoille hiuksille ja lupaavat puhdistaa ja hoitaa hiusta sitä latistamatta. Tuotteet sisältävät mm. B5 -vitamiinia, joka säilyttää hiuksen kosteuden sekä lisää tuuheutta. Nää tuotteet sopi omalle tukalle paremmin kuin edelliset, koska mikään järin paksu ja pitkä oma tukkanihan ei ole.

Yhteenvetona molemmista tuotesarjoista voisin sanoa, että hyvät ja toimivat, mietotuoksuiset ja erittäin riittoisat. Tätä kohtaa en voi korostaa liikaa, nimimerkillä tottunut läträämään shampoilla ja hoitoaineilla vähän liikaa, näissä se kolikon kokoinen määrä tuotetta todellakin pitää paikkansa! Eli vaikka näillä on hintaa vähän enemmän kuin perus markettishampoilla, niin uskoisin näiden maksavan itsensä takaisin aika helpostikin. Shampoo- ja hoitoainetuubit ovat molemmat 250 ml kokoiset. 

IMG_3140

Sitten tuotteet, joista tykkäsin ehkä kaikista eniten: Sea Salt Spray ja Hair Oil. Ensimmäinen on aika perinteinen suolasuihke keskivahvalla pidolla ja se lisää rakennetta ja tuuheuttaa. Käyttää voi sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Positiivista tässä tuotteessa oli sen keveys - mulla on ollut joskus käytössä tuotteita, jotka jättää tukan helposti "lähmäiseksi" vaikka tuotetta laittaisikin vaan vähän ja tässä sitä efektiä ei syntynyt.
Hiusöljy on ihan must -tuote omassa kylppärissä, koska kiharat hiukset on helppo saada vähän parempaan kuriin sillä. Tämän tuotteen hankin ihan itse, koska tarvitsin uuden hiusöljyn ja ajattelin, että samallahan kokeilen saman merkin tuotetta. Tämä on kevyttä, miedosti tuoksuvaa argan- ja abyssianöljyä sisältävää pehmeyttävää ja vahvistavaa hiusöljyä ja se on pakattu reilun 150 ml kokoiseen pumppupulloon.

IMG_3394

Yhteenvetona olen ihan supertyytyväinen ja mielissäni, että pääsin tuotteita testaamaan. Tietenkään mitään yllättävää superratkaisua ne eivät hiusongelmiini tuoneet, mutta eipä mikään muukaan tuote siihen tällä hetkellä pysty, täytyy vaan odottaa että hius kasvaa lisää. 
Oletteko te kokeilleet byNoor -hiustenhoitotuotteita tai kamppaileeko siellä joku samanlaisen hiustenkasvatusprojektin kanssa kuin minä? 


postaus on toteutettu yhteistyössä Cocopandan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti