4.2.2017

Outoja unia ja tv-sarjakuulumisia

IMG_3094 IMG_3123 greenjacket IMG_3079 IMG_3113 takki Gina Tricot / toppi New Look / farkut Only / laukku Gina Tricot / kengät H&M

Tammikuu vaihtui helmikuuksi, ja heti musta tuntuu, että tekemistä on vaikka kuinka ja oikeastaan koko helmikuu näyttää aika täyteen ahdetulta? Mikä on tietenkin vaan positiivinen asia! Mitään isompaa ei toki ole suunnitelmissa Lahen MM-kisoja lukuunottamatta ja ne pari viikkoa varmaan meneekin tiiviisti töissä ja töiden jälkeen tiiviisti kotona kököttäen ihmismassoja paossa :D Tosin niiltä ei varmasti voi välttyä, me asutaan nimittäin sen verran lähellä kisa-aluetta, että esimerkiksi lenkkireitit pitää pariksi viikoksi miettiä hieman uudestaan.

Tällä hetkellä vietän vapaata viikonloppua Kouvolassa, ja tää tuli kyllä ihan tarpeeseen. Kiva olla niin, ettei tarvitse tehdä mitään. Tuntuu, että viikko on ollut tavallista uuvuttavampi, mikä taisi näkyä viime yön unessakin, jossa olin ihmisjoukon kanssa jumissa saarella, jossa pinkin värisessä tuulitakissa huiteleva vaaleahiuksinen tyttö kidnappasi ihmisiä, ja ilmeisesti sitten kidutti ja tappoi heidät? :D Uni loppui siihen, kun olin piiloutunut puun taa rantaveteen ja tyttö kahlasi minua kohti... Mulla on semiusein sarjamurhaajia tai tappajia unissa, mutta ne ei oikeastaan koskaan ole painajaisia. Lähinnä hämmentäviä. 

Mutta noin yleisesti kuuluu hyvää! Aloitin vihdoin ja viimein katsomaan about vuoden päivät hyllyssä lojunutta Olipa kerran -sarjan ensimmäistä tuotantokautta, mutta ainakaan kuuden jakson jälkeen en ole kovin pahasti koukussa. Toisin kävi työkaverini suositteleman iZombien kanssa, jonka Netflixistä löytyvät kaksi tuotantokautta taisin katsoa viikossa... jos etsit uutta sarjaa katsottavaksi, suosittelen tsekkaamaan tuon, oli nimittäin tosi positiivinen ylläri! Harmi, että kolmas tuotantokausi ilmestyy vasta huhtikuussa ja milloin Suomessa, on vielä asia erikseen... pöh! (Huomaatteko, mun yleiset kuulumiset → puhun vain ja ainoastaan fiktiivisistä tv-sarjoista. No, miksei!)

Nyt mä tartun siskoltani lainaamaan hömppälehteen, kivaa viikonlopun jatkoa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti