9.2.2017

Hyvällä tuulella

Kirpsakkaa torstai-iltaa! Mie chillailen tällä hetkellä äitini luona viettämässä rentoa vapaapäivää. Seuraavat viikot vietän tiiviisti Lahessa, joten tätä kotimaanmatkailua pitää harrastaa nyt kun pystyy, hahah. No mutta, mulla on takanani sangen mukava viikko muutamasta takaiskusta huolimatta (kuka tiputtaa juuri hankkimansa kasvoöljyn kylppärin lattialle?? Sinne meni parikymppiä viemäriin ja lasinsirujen muodossa roskikseen...). Pääasia että ilonaiheita on kuitenkin enemmän ja tässäpä niistä muutama:

IMG_3162 IMG_3177 
Ihana aurinko! Kylmempi sääkään ei varsinaisesti haittaa, kun laittaa reilusti päälle ja tänään olenkin heittänyt kaksi vähän pidempää lenkkiä. Nätistä ilmasta huolimatta en malta odottaa kesää... 

IMG_3149 
Ostin pitkästä aikaa maissikakkuja ja mango-chili broilerileikettä ja oon ihan koukuttunut tohon komboon. Alle vielä pippurituorejuustoa... namnam! Kahvi puolestaan liittyy kuvaan siten, että mulla on tällä hetkellä ruokavaliokokeilu meneillään, jossa mm. soijaa ei voi käyttää. Normaalisti juon kahvini soijamaidolla, nyt piti ottaa kokeiluun kauramaito ja ei kyllä ihan vedä vertoja käyttämälleni soijamaidolle, mutta toki tää on tottumuskysymys. Ruokavaliokokeilu menossa siis ihon huonon kunnon takia (mikä lukeutuu niihin takaiskuihin, naama on viime viikonlopusta ollut sen näköinen että peiliin katsoessa on tehnyt mieli itkeä. Onneks tällä hetkellä näyttää siltä, että tilanne on rauhoittumaan päin!).

IMG_3136 
Sain Cocopandalta testiin uudehkoa hiustenhoitosarjaa ja oon supermielissäni! Näistä tulen tekemään oman postauksen lähiaikoina :) 

IMG_3185 
Mun kultamörri ♥ Jedi oli hoidossa muutaman päivän äitini luona ja vaikka se omaa arkea helpottaakin huomattavasti, että koira on edes silloin tällöin hoidossa, niin silti maailman parasta saada koira takas omaan kainaloon. 

IMG_3225 
Tein ihan superherkullista sitruuna-lakukakkua mutta ulkonäöstä tuli vähän tommonen, koska haluttiin äitin kanssa päästä syömään sitä mahdollisimman pian :D Ja inspiraation iskiessä en muistanu ajatella ollenkaan tuota visuaalista ilmettä. Enköhän tee tästä uuden version kevään aikana niin saan reseptin jaettua tännekin :)

PS. Päässä soi Mikko Kuustonen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti