2.9.2015

Hoi syyskuu

IMG_6979 IMG_6956 IMG_6961
takki Gina Tricot / tippi Janina F / hame H&M / sukkahousut H&M / kengät DinSko / aurinkolasit H&M

Laitetaampa syyskuu käyntiin vähän kehnommilla kuvilla (tää alkaa olemaan ilmeisesti enemmän sääntö kuin poikkeus...) ja vähän huonommalla tukkapäivällä, mutta laitetaan molemmat sen piikkiin että eilinen oli sentään ensimmäinen päivä kun edes yritin näyttää ihmismäiseltä! Sitä edelliset päivät on vedetty ilman meikkiä tukka hiestä märkänä mahdollisimman mukavissa vaatteissa.

Tämän päivän ohjelmaan kuuluu niinkin jännää kun loppujen kamojen järjestämistä, vähän siivoamista, putkimiehen odottelua ja lyhyt työvuoro. Tota putkimiestä odotan kaikista eniten, saan nimittäin kylppärin laitettua ja pesukoneen pyörimään heti kun se on hommansa hoitanut. Meillä vuotaa joku tiiviste kylppärin lavuaarissa, joten osa vedestä tulee lattialle (ja sukille), joten luonnollisesti tää vähän haittaa menoa :D 

Mutta joo, asuntopostauksien perään huhuileville voin todeta, että ainaskin tosta kylppäristä voin luvata postausta varmaan loppuviikosta tai ensi viikon alusta :) Katsellaan muuta kämppää sitten vähän myöhemmin, täällä on nimittäin parissakin kohtaa sellaisia juttuja mitä haluttaisiin vähän fiksata, mutta ne nyt ei varsinaisesti ole hankintalistan kärkipäässä. Kunhan ensin saadaan lamput jokaiseen huoneeseen, niin katellaan sen jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti