30.8.2015

#mökkilife #muuttohajoaminen

Terveisiä kaaoksen keskeltä! Mua sattuu about jokaiseen kehostani löytyvään lihakseen, mutta ei auta valittaa, huomenna pitäisi nimittäin kantaa vielä pari sohvaa ja hyllyä tänne uuteen kämppään (tai siis, hyvällä tuurilla mun ei tarvi kantaa yhtään mitään, koska huonekalut on tähänkin asti kantaneet poikaystävä ja sen kaveri. Tosin tien yli. Huomenna meillä on sentään pakettiauto parin tunnin ajan.). joka on siis totaalisen pommin jäljiltä vielä. Olen kuitenkin aika onnistuneesti saanut keittiön ja kylppärin kondikseen, joten tästä on hyvä jatkaa! Lähinnä olen ollut äimänkäkenä tästä tilan paljoudesta, vaikka tänne sulloo kaikki huonekalut niin tilaa jäis suurinpiirtein yhdelle sirkusnorsulle :D Mut ei haittaa, ei olleskaan!

Koska mulla on luova tauko tästä kaaoksesta, eli lähinnä tulin tsekkaamaan valaisimia nettikaupoista (voisko joku kertoa mulle mistä saa valaisimia, jotka ei maksa omaisuuksia ja joissa ei ole sokeripalakiinnitystä?! Tai ole muuten vaan ihan hemmetin rumia?), mutta huonon tarjonnan vuoksi ajattelin kiskaista melko vähäiset kuvat mökkireissulta koneelle ja tässä nyt ois pari hassua. 

IMG_6878 IMG_6890 IMG_6915 IMG_6881 IMG_6904 IMG_6928 IMG_6898 IMG_6916 IMG_6925 IMG_6927 IMG_6938
Mökkireissu oli sinällään ihan jees, mutta täytyy sanoa että on porukassa joskus ollut hauskempaakin. Tällä kerralla mukana oli aika uusia naamoja, joita ei ole ennen tavannut tai nähnyt vain muutaman kerran, joten se sellainen ryhmähenki oli vähän kadoksissa. Mutta olen silti tyytyväinen reissuun, ja Jedi etenkin! Voi että sillä oli hauskaa kirmatessa ympäri mettiä. 
Taisin saada myös kyseiseltä reissulta nuhanpoikasen, ollaan poikaystävän kanssa niistetty vuoron perään. Kunhan ei tämän kipeämmäksi tulisi, entinen asunto kun pitää vielä tyhjentää lopullisesti ja siivota. Tästä uudesta nyt puhumattakaan. Ja tiistaina pitäisi mennä takaisin töihin. Kyllä se tästä!

4 kommenttia:

  1. Millä kameralla kuvailet? :) Näitä sun kuvia on aina niin kiva kattoa kun ne on niin isoja ja hyvälaatuisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canon Powershot S120 :) Ja tosi kiva että tykkäät! :)

      Poista