26.8.2015

Just niitä päiviä

Tänään on ilmeisesti keskiviikko, mutta meikäläisen päivänkulun mukaan kyllä ihan ehta maanantai. Meillä piti olla vuokrasopparien kirjoitus päivällä ennen mun töitä, mutta tossa tuli tosiaan pari muuttujaa, kun useampi tulostin ei ottanut toimiakseen (siis mikä näiden tulostimien juttu oikein on, kun ne ei ikinä toimi missään?! Muistan koulussakin aina sai tapella näitten kanssa) ja mun piti juosta ympäri kaupunkia kamalassa kiireessä ja sitten kun vihdoin sain paperit kouraan ja menossa kiireellä takaisin kotiin, niin alkaa tietenkin sataa. Ja just sillon kun en muistanut/ehtinyt ottaa sateenvarjoa mukaan. Ja siinä vaiheessa kellokin alkoi lähennellä kolmea, eli sopimusten kirjoittamiseen ei jäänyt aikaa. 

Mites nää kuvat sitten? :D Sain tänään paketin Forever21:ltä ja halusin ilman muuta pukeutua sieltä tulleisiin kivoihin juttuihin ja tykkäsin tästä asusta ihan hullusti (nuo niittishorsit ja tuo tummanpunainen neuletakki! Ahh!), niin kuvat meni sitten tietenkin ihan päin mäntyä. Ois voinu esim. tsekata pyöriikö taustalla joku rinkka-heppu tai onko joku ripustanut trampoliinin kankaan roikkumaan aidalle. Tai yrittää saada edes puolista kuvista tarkkoja. Mutta tässä nää nyt sit kuitenkin ois, kaikessa kurjuudessaan :D

IMG_6824 IMG_6834 IMG_6825 IMG_6847
neuletakki Forever21 / paita Gina Tricot / shortsit Forever21 / sukkahousut H&M / kengät New Look / laukku Gina Tricot 

Ja myönnetään, tuli höpistyä niistä sukkahousukeleistä, mutta en mä sadetta halunnu! Nimimerkillä huonoin hiuspäivä noin ikinä. Ja noin miljoona olaplex-hoitoakaan ei varmaan auttais tohon kuivuuteen.

No mutta! Tämmönen semihuonopäiväkin (first world problems i know) päättyi ihan hyvin: mentiin mun töiden jälkeen kahvittelemaan tulevan vuokraemännän luo tuohon naapuriin ja nyt on vuokrasopparit allekirjoitettu ja avaimet uuteen kotiin pitäisi saada lauantaina :) Ja perjantaina käyn hakemassa auton viikonlopuksi ja hurautetaan kaveriporukalla perjantaina mökille viettämään kesänlopettajaisia ja sitte se oliskin muuttolaatikko-helvettiä pari seuraavaa päivää. 

Nyt poikaystävän viereen yrittämään jotain nukkumisen suuntaista ja huomenna jatkamaan siivous- ja pakkausurakkaa ja jos oikein saan itsestäni irti niin ettimässä jotain sohvantynkää meidän uuteen kämppään. Joka tapauksessa jääkaapissa on maitoa ja saan aamulla kahvia, joten oletettavasti päivän pitäisi edetä huimasti paljon paremmin kuin tämän! Öitä!

2 kommenttia:

  1. Hei mistä noi sukkahousut on???!! Mun on pakko saada samanlaiset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on henkkamaukasta :) Nää on kyllä alkuvuonna/ viime vuoden puolella ostetut, joten en tiiä löytyykö näitä enää mistään :( mut siellä on kyl muun näkösii kivoi pitsi/kuviosukkahousui aika usein joten silmä tarkkana! ;)

      Poista