5.8.2015

Lame Jack

IMG_5984 IMG_5966 IMG_5957 toppi Lontoosta / hame Madonna / kengät Jess / laukku Seppälä / aurinkolasit H&M

Aurinko paistaa, palkka tuli jo eilen vaikka huomenna on varsinainen palkkapäivä, saatiin vuokrattua Makuunin viimeinen Still Alice -leffa (joka oli muuten mainio ja ajatuksia herättävä), silmäni alkavat vihdoin ja viimein olla kunnossa (eilen piilarit silmissä jee!), postilaatikkoon kolahtanut uusin Trendi, ilmainen siideri Santa Fe:n terassilla tarjoilijan möhläyksen takia, piknik tänään iltapäivällä... Elämä näyttää ja tuntuu sangen mahtavalta, vaikka päätettiinkin jättää suunniteltu Lintsi-reissu tekemättä. Mut sen sijaan ajateltiin huominen päivä viettää kirppareita koluten ja käydä ehkä syömässä ulkosalla! 
Nyt tää alkais vääntää leipomuksia iltapäiväiselle piknikille, toivotaan että luomukset onnistuu niin pääsen jakamaan reseptejä teille tänne! Ihanaa keskiviikkoa!

PS. Mä en ole vielä päättänyt, onko tuo toppi vaan oikeasti tosi lame, vai saako siitä coolin jos tarpeeksi yrittää...?

6 kommenttia:

 1. Toi Still Alice on kyllä hieno leffa! Ja musta toi paita on kyllä cool :D

  VastaaPoista
 2. Olen lukenut tuon Still Alicen kirjana ja pidin siitä tosi paljon, joten varmasti leffakin on hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tietoisesti vähän vältän näitä kirja-elokuva komboja, kun ne kirjat on yleensä parempia, vaikka mä tunnetusti kauhea leffafani olenkin. Viime aikoina on tullut luettua niin vähän että ihan hävettää, pitäisi kai toisinaan sulkea tuo netflix ja marssia kirjastoon...?

   Poista
 3. Moikka! Sua odottaisi haaste blogissani:

  http://more-than-we.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua näitä haasteita tulee nyt joka suunnasta :D Kiitos, mä oikeesti koitan saada nää kaikki (viisi?) tehtyä pian!

   Poista