19.8.2015

Nachos con carne

Bongasin hiljattain tämän reseptin Uinon blogista ja laitoin samantien poikaystävälle kuvaa ruudunkaappauksella (koska pakko tehdä näin kaikesta koska vasta opin kuinka se tehdään!!), setti oli nimittäin just eikä melkeen ihan sen makuun, noin ainakin ruudulta katsottuna. Tämäpä meni kokeiluun muutama päivä sitten ja kyllä, tämä todellakin jää meidän mättöruokalistalle. Uskoisin myös, että tämmönen tekisi aika hyvin kauppansa myös kaikennäkösissä illanistujaisissa, joten pitää varmaan laittaa korvan taakse hamassa tulevaisuudessa odottavien tuparien varalta :)

IMG_6514

Valmistus on ihan hirveän helppoa ja nopeaa, joten tämä onnistuu kyllä ihan kaikilta! Mie itse tein mahdollisimman simppelin version enkä esim. leikannut joukkoon kasviksia (kuten vaikka paprikaa, sipulia, chiliä tms.) valkosipulin lisäksi, mutta niiden lisäksi tänne sopisi varmaan maissikin aika passelisti. Ensi kerralla kokeilen sitten vähän suuremmalla raaka-ainemäärällä, mutta älyttömän hyvää tämä oli näinkin!

Nachos con carne (2-4 henkilölle)

pieni pussi nachoja
400 g naudan jauhelihaa
2 valkosipulinkynttä
1 prk salsaa 
1 prk Valio Koskenlaskija Cheddar -juustoa
n. 2 dl juustoraastetta
mausteita kuten paprikajauhetta, cayannepippuria, pippuria

Paista jauheliha ja lisää murskatut valkosipulinkynnet. Mausta mielesi mukaan. Lado uuninkestävään vuokaan nachoja pohjalle sekä vuuan reunoille. Levitä päälle jauheliha. Tämän jälkeen levitä purkki salsaa (suosittelen käyttämään medium tai hot vahvuutta) jauhelihan päälle, sitten Cheddar juustokastike ja lopuksi ripottele päälle juustoraaste. Ja ei muuta kuin uuniin pariinsataan asteeseen 10-15 minuutiksi tai kunnes juusto on saanut kauniin värin ja sulanut kunnolla. Ja ei muuta kuin mättämään!
Isommalle porukalle tätä tehdessä kannattaa tehdä kaksinkertainen määrä, saatiin nimittäin poikaystävän kanssa tää ihan kahdestaan vedettyä. Meillä molemmilla tosin oli ihan jäätävä nälkä...

IMG_6517 IMG_6520

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti