24.8.2015

Viime aikoina olen...

IMG_6802 IMG_6805 IMG_6789
Mekko Forever21 / kengät H&M / laukku Seppälä / aurinkolasit H&M

...syönyt liikaa jäätelöä

...tehnyt jättitilauksen Forever21:lle....puolustaudun sanomalla että niillä oli 170 sivua pelkästään naisten alennusvaatteita! Ja tilauksen loppusumman jakamalla jokaiselle vaatekappaleelle jäi hintaa noin kympin verran, että käytännössähän tää oli silkkaa säästämistä!

...ollut maailman surkein muuttoon valmistautuja; pakattuja laatikoita on tällä hetkellä tasan yksi

...kaivannut lähes jokailtaisia Supernatural -sessioitani. Dean Winchesterin kuivahkolle sarkasmille ei voi olla nauramatta, tai ainakaan hymähtämättä. Voisko ne loputkin tuotantokaudet lisätä Netflixiin?

...ostanut uuden, coolin maton. Oli sen verran hintava ostos (tai hintava ja hintava, enemmän kuin yleensä olisin matosta maksanut) että parempi olla pitkäikäinen ja silmiähivelevä jatkossakin!

...potenut huonoa itsetuntoa ihoni tämän hetkisestä kunnosta ja vähän salaa toivonut näiden loppukesänhelteiden jo loppuvan, että voi hyvillä mielin pukea sukkahousut jalkaan ja kääriytyä neuletakkeihin

...selvittänyt viimein, mitä tgif tarkoittaa

...koukuttunut selailemaan Lookbookia

...kokenut valtavan määrän unohteluita, en esim. koskaan muista minne olen jättänyt silmälasini/hiusharjani/puhelimeni ja tämä unohduksien määrä puolestaan nostattaa stressihormonien määrää kehossani. Pitäskö vaan suosiolla ottaa tietty paikka kaikille näille jatkuvasti hävyksissä oleville esineille ettei tätä jatkuvasti sattuis?

...haaveillut matkustamisesta jonnekin Eurooppaan. No, alle kuukauden päästä pääsen sentään risteilylle länsinaapuriin!

...ignoorannut Cheekin paluun ihan täysin. Taisin radiosta kuulla ohimennen pienen pätkän uudesta biisistä, mut se jääköön siihen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti