8.9.2015

Those eye bags though

IMG_7182 IMG_7159 IMG_7174 IMG_7183 IMG_7171
neulepaita H&M / hame Bull&Bear / kengät H&M / laukku Seppälä / korvakorut Glitter 

Olen tällä hetkellä käymässä Kouvolassa äitini luona, mutta jo iltapäivällä suuntaan takaisin Lahteen ja saan auton pariksi päiväksi käyttööni :) Suunnittelin ensin Ikea-reissua, mutta koska en ole vielä saanut takuuvuokraa takaisin edellisestä kämpästä, se jää nyt sitten välistä. Ehkä ihan hyvä niin...
Ensi viikonloppuna siskon olisi näillä näkymin tarkoitus tulla kylään ja laitetaan mun tukka kuntoon! Vihdoin! Olen saattanut harkita sitä punaista...tukka on jo valmiiksi vähän kulahtanut ja taipuu punertavaan...mutta katsotaan!
Ohjelmaa riittäis sitä seuraavallakin viikolla: meillä on työporukan kanssa virkistäytymispäivä ja sitten oiskin odotettu Ruotsin risteily tyttöjen kanssa! Syyskuun loppuun tai lokakuun alkuun pitäisi harkita myös jotain tupaantuliaiskuviota. Ja niinä päivinä kun ei ole ohjelmaa, niin voikin sulautua yhteen sohvan kanssa ja tuijottaa Netflixiä, hahah.

Ja sitten mulla olisi kysymys teille lukijoille! Kirjoitan blogiini aika pintapuolista ja kevyttä tekstiä (kuten juuri tähän postaukseen), mutta kiinnoistaisiko lukea jotain syvällisempää? Voin todeta suoraan, etten osaa kirjoittaa provosoivaa tai vahvoja argumenttejä tms sisältävää kirjoitusta päivän polttavista puheenaiheista kuten tästä pakolaisasiasta, Mutta veikkaisin, että saisin jutun juurta aina silloin tällöin jostakin aiheesta. Ehkä. Tuntuu vaan toisinaan niin hölmöltä jaaritella omia, täysin normaaleja ja suuressa mittakaavassa tylsiä tekemisiä ja tapahtumia, kun ympärillä on kokonainen maailma täynnä epäkohtia, vihaa, pelkoa, ennakkoluuloja, väkivaltaa, oman edun tavoittelua, häikäilettömyyttä, ahneutta... ja lista vaan jatkuu. Toisaalta jo tätä blogia perustaessani päätin pitää päälinjan kevyempänä ja keskittyä enemmän sellaisiin hyviin juttuihin. Siksihän blogin nimi on All Good Things. Mutta tuntuu vähän huijaamiselta kirjoittaa omia juttuja ja kuinka itsellään on kaikki hyvin, kun ei tarvitse varmasti kovin kauas omasta kotiovesta astua, kun jo löytää jonkun, jolla asiat ei ole yhtä hyvin kuin meikäläisellä. 
Niin että, pitäisikö teidän mielestänne mun tarttua hanakammin erilaisiin aiheisiin sen sijaan, että joka toisen asukuvapostausken jälkeen kerron, että olen ollut töissä ja polttanut kynttilöitä? :D Kaikenlaiset muutkin postaustoiveet on enemmän kuin tervetulleita!

PS. Joo tiedän, noi silmäpussit. Mutta kyllähän ne kieltämättä tuo vähän luonnetta?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti