10.9.2015

Minun kotini: kylpyhuone

Kuinka monta kuvaa yhdestä kylppäristä saa tungettua yhteen postaukseen? Vastaus tuohon polttavaan kysymykseen: aika hemmetin monta. Puolustaudun sanomalla, että meidän kylppäri/vessa on iso ja toisekseen niin hieno, että kyllä sitä kelpaa vähän esitelläkin!

IMG_7249 IMG_7254 IMG_7244 IMG_7251 IMG_7257 IMG_7247 IMG_7252 IMG_7255

Ainoa miinus tulee oikeastaan ton lavuaarin alalaatikkojen suunnittelijalle ja sille, kuka on keksinyt ne siihen laittaa (vaikka nätit ovatkin), sillä pesukoneen poistoputken ollessa kiinni ylimmäistä laatikkoa ei saa kokonaan kiinni, koska putki ottaa vastaan. Näin ollen laatikkoon roiskuu aina hieman vettä esim. kasvoja pestessä. Ongelman saisi korjattua jos poistoputken saisi laitettua hieman toiseen kulmaan, mutta koska taistelin niin saamaristi että sain sen kiinni kunnolla ekalla kerralla, niin siinä on nyt ja pysyy :D

Me tykätään tästä kyllä ihan hurjasti ja aina kun vessaan/suihkuun menee, niin tulee sellainen luksus-fiilis, haha. Meidän muu kämppä onkin sitten paljon persoonallisemman näköinen, värikkäämpi ja boheemimpi, ja mun mielestä tämä on aika hauska kontrasti siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti