30.9.2015

Welcome to the Jungle

IMG_7891 IMG_7911 ruutu IMG_7875 t-paita H&M / ruutupaita Seppälä / hame Second hand / kengät Converse

Oho, se olis huomenna sitten lokakuu. Minne tämä aika katoaa? Justhan se kesä vasta loppu eikä siitäkään ole kauaa, kun oltiin Irlannissa, vaikka sekin oli ihan kesän alussa. Mä vähän kauhulla odotan kohta alkavaa tiptap-kautta, en vaan voi sille mitään etten ole yhtään jouluihminen. Kaupassa osui silmään jo myynnissä oleva joulusiideri. Melkein alkoi ahistaa. 
Tässä ois asua parin päivän takaa ja jos sen nyt jostain huomaa että alkaa olla oikeesti syksy, niin ei tämmösellä asukokonaisuudella ilman takkia kyllä pärjää. Hyvä jos takinkaan kanssa. Ja takista puheen ollen löysinpä tänään kirpparilla käydessäni ihan mielettömän käyttötakin vitosella! Siitä kuvamateriaalia sitten myöhemmin.

Tällä hetkellä meininki täällä on se, että poikaystävä pelaa pleikkaria ja kommentoi kovaäänisesti kaikkea mitä tekee ja tää karvasempi kaveri mun vieressä ynisee ja läppää tassua koko ajan siihen malliin, ettei se saa huomiota tarpeeksi. Huominen koti-ilta meneekin sitten tupari-tarjottavien esivalmistelussa keittiössä, hih! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti