21.10.2015

Autumn Shopping

Ajattelin tulla vähän vilauttamaan viimeaikaisia vaatehankintoja, ennen kuin ne päätyvät päälle! (Tai rehellisyyden nimissä osa on jo ollutkin, mutta mitään kuvamatskua asiasta ei ole.)  Mun lempivaatekauppoja on tietysti H&M, Gina Tricot, Seppälä sekä ulkomailla enemmän vaikuttavat Forever 21 ja New Look. Mun unelmat kävisi kuta kuinkin toteen, jos Suomeen avattaisi Forever 21 :D Mutta onneksi netin kautta tilaaminen heidän verkkokaupastaan on todella helppoa ja nopeaa. Ainoa vaan, etten ole varma mitenkä tilaaminen onnistuu ilman luottokorttia.
No, nyt minä sitten astuin ulos mukavuusalueelta ja olen pariinkin otteeseen tilannut vaatteita Nelly.comista. Mulla on aina ollut vähän se mielikuva, että sieltä saa vain kalliita merkkivaatteita ja juuri ja juuri perseen peittäviä bilemekkoja, mutta olin väärässä! Merkkejä onkin tosi laajasti (mm. tuo suosikkini New Look) ja kyllä sieltä löytyi meikäläisellekin ostettavaa.

IMG_8509 pitsinen mekko Nly One 

IMG_8513 kukallinen mekko New Look 

IMG_8519 pitsinen off shoulder-paita Notion 1.3 

IMG_8511 kimono H&M 

IMG_8516 off shoulder-mekko Glamorous 

IMG_8518 neuletakki H&M 

IMG_8523 nilkkurit H&M

Osa nyt ei ole kovin ideaalisia talvikauden vaatteita, mutta kyllähän nuo säilyvät kevääseen! Ja toisaalta mä en ole koskaan lukeutunut niihin ihmisiin, jotka lokeroivat vaatteet vuodenaikojen mukaan. Mitäs tykkäsitte?  Paremman käsityksen näistä tietysti saa sitten, kun ne ovat päällä :)

2 kommenttia: