4.10.2015

Tuparit

Huh! Tekemistä on riittänyt useampana päivänä niin paljon, ettei ole koneelle ehtinyt istahtaa laisinkaan. Nytkin olin melkein 10 tuntia töissä, niin tämän julkaisu menee näin myöhäiseksi, kun aamulla laiskotti ja nukutti niin paljon, etten saanut persettä ylös sängystä kovin aikaisin.
Mutta joo! Ajattelin pari sanaa lausua meidän perjantaisista tupareista, jotka näin ihan itse sanottunakin oli aika menestys. Niin menestys, että siinä ei kuulkaas muistanut kameraa kaivaa esiin muutamaa alkuillan ruokakuvaa lukuunottamatta. Ja näistäkin otoksista puuttuu mm. kakku, joka syötiin loppuun suurinpiirtein ensimmäisen tunnin aikana. Ja sama päti kuvissa näkyviin lohirulliin. Ja oikeastaan kaikkeen muuhunkin, itse ehdin tosiaan koko juhlien aikana syödä yhden hampurilaisen, muut hävisi parempiin suihin :D 


Meitä oli parhaimmillaan n. 15 henkilöä ja bileet kesti niinkin kauan kuin 12 tuntia :D Viimeiset vieraat (siis ne ketkä ei jääneet yöksi. Tai siis aamuksi. Heh.) lähti aamulla viiden aikaan. Se jo kertonee, että oli äärimmäisen kivaa :) 
Mikä pikkasen harmittaa, oli poikaystävän kommentti (tosin etukäteen lausuttu sellainen) että vastaavanlaiset/seuraavat kemut voi järjestää jatkossa sitten joku toinen. Mikä on sinänsä harmi, koska yks niistä harvoista asioista, jotka osaan hyvin, on nimenomaan toi illanistujaisten järjestäminen. Jostain syystä kutsun niin paljon mieluummin ihmisiä omaan kotiin kuin lähden kimpsujen ja kampsujen kanssa toisaalle. Vaikka uhkana onkin, että siivottavaa riittää.

IMG_8211 IMG_8215

Ruokapuolesta vielä sen verran, että päädyin tekemään noita kerran aiemminkin tehtyjä minihamppareita, joista löytyy oma postauksensa tästä. Tuolloin kyllä muistan ajatelleeni, etten tee näitä enää koskaan, mutta loppujen lopuksi se ei ole järettömän iso homma, varsinkin kun miettii kuinka paljon syötävää saa loppujen lopuksi aika pienellä budjetilla. Tällä kertaa jauhelihapihvi-versioiden kaveriksi tein tomaatilla, mozzarellalla, tuorejuustolla ja basilikalla täytetyt sämpylät, koska joukossa oli lihattomia vieraita jonkin verran.
Paljon kehutu lohirullat sisälsi kaikessa yksinkertaisuudessaan kolmea ainesosaa tortillaletun lisäksi: savulohta, tuorejuustoa sekä salaattia. Näitä olisi kyllä pitänyt olla triplamäärä...en vaan jotenkaan osannut ajatella, että niin moni tykkäisi kalasta!

Ja mitä siihen kakkuun tulee...no, siitä tuli sen verran hyvää, että ajattelin tehdä sitä ensi viikolla uudemman kerran, niin saan a) reseptiä tännekin b) syödä sitä itsekin enemmän kuin yhden pikkiriikkisen palan verran :D

1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää tarjoilut! Nuo minihampparit ovatkin hauskat. Vietittekö te koko illan kotona, vai jatkuiko teillä matka jonnekin? Meillä tuparit tulossa, ja olemme miettineet että matka todennäköisesti jatkuu siitä kaupungille. Taksi vain täytyy sitten tilata tarpeeksi suurelle porukalle.

    VastaaPoista