26.10.2015

Weekend With Me

Päätin yhden päivän sijasta pitää menemisistä ja tekemisistäni vähän kirjaa, eli luvassa olisi nyt peräti meikän kolmen päivän seikkailut. Miltä näytti mun viime viikonloppu? (Näyttää on tosin ehkä vähän harhaanjohtava käsite, kuvia en oikeastaan ottanut ja kuvituksena toimii vaan perjantaina otetut asukuvat kehnossa valaistuksessa meidän rappukäytävässä.)

IMG_8613

PERJANTAI

9.10 Mulla on ollut herätys jo aiemmin, mutta olen näköjään onnistuneesti ohittanut sen, koska herään vasta nyt. Kuulen sateen ropinan sisälle asti, ei tee mieli nousta. Selailen puhelinta.
9.50 Nousen vihdoin ja viimein ylös, käytän Jedin pihalla ja häärään keittiössä. Laitan mm. edellisenä iltana pestyt astiat kaappeihin paikoilleen ja tiskaan.
10.30 Laitan aamupalaa ja rupean kirjoittamaan postausta tänne blogiin.
11.30 Teen ruuaksi makaronilaatikkoa, joten paistan jauhelihan ja keitän makaronin, teen munamaidon ja huomaan unohtaneeni ostaa juustoraastetta. No, ei voi mitään. Heitän loodan uuniin.
12.00 Menen takaisin koneelle, viimeistelen postauksen ja julkaisen sen.
12.30 Harjaan hiukset huolellisesti ja viimeistelen ne suoristusraudalla, pituudet ovat valmiiksi laineilla. Rasvaan samalla ihoni. Syön palan edellisenä iltana tekemääni kakkua ja otan siitä kuvatkin, mutta päätänkin olla julkaisematta reseptiä blogissa, koska lopputulos ei maukkaudestaan huolimatta ollut ihan sitä mitä hain. Myös äiti soittaa ja puhumme vähän aikaa.
14.00 Valitsen nopeasti vaatteet, pukeudun ja lähden Jedin kanssa lenkille.
14.30 Palaamme kotiin ja myös poikaystäväni kotiutuu harjottelustaan. Menen meikkaamaan.
15.20 Syön ja katselemme samalla telkkarista mitä sattuu, höpöttelemme asioista.
16.00 Lähden töihin aiemmin, sillä matkalla pistäydyn hakemaan piilolinssejä sekä käyn kaupassa ja alkossa.
17.00 Työt alkavat, olen tänään töissä salin puolella. Ilta on suhteellisen rauhallinen.
00.00 Pääsin lähtemään töistä kymmenen minuuttia aiemmin, joten olen kotona jo nyt. Putsaan meikit ja vaihdan kotivaatteet päälle ja päätämme vielä poikaystävän katsoa aiemmin illalla tulleen Vain Elämää -jakson.
01.45 Nukkumaan!

IMG_8636

LAUANTAI

08.30 Mulla on taas ollut herätys aiemmin, mutta olen torkuttanut jota kuinkin 45 minuuttia...vieressä nukkuva poikaystävä arvostaa :D Teen pikaiset aamutoimet ja lähden lenkille Jedin kanssa.
09.40 Palaamme lenkiltä ja laitan itselleni aamupalaa. Selailen samalla puhelinta. Huomaan kellon raksuttavan eteenpäin turhan nopeasti, joten vaihdan nopeasti vaatteet, osan meikeistä otan töihin mukaan.
10.30 Työt alkavat, mulla on tänään rasvojenvaihtovuoro, mikä siis tarkoittaa öljyjen vaihtamista kaikkiin työpaikallamme oleviin rasvakeittimiin. Tämä on melko sotkuista puuhaa, ei ihan meikäläisen lempparihommia töissä. Työkaveri on saanut laitettua brunssin valmiiksi, joten hän tulee auttelemaan minua.
12.00 Ovet töissä avautuvat, kuusi tuntia töitä jäljellä! Päivä on todella rauhallinen, joten saa rauhassa tehdä esivalmisteluita.
18.10 Pääsin töistä ajallani ja olen kotona. Lähdemme tosin samalla oven avauksella poikaystävän kanssa lenkittämään Jediä.
18.45 Pikaiseen suihkuun ja sitten tukka ja naama kuntoon! Vaatteet olen onneksi päättänyt jo aiemmin, joten asukriisiltä vältytään tällä kertaa.
19.50 Lähden kävelemään kaverini luo. Päätän matkalla soittaa äitille ja puhummekin oikeastaan koko matkani ajan.
20.20 Olen perillä ja saan kuulla, että lähdemmekin bailaamaan vain kahdestaan, muut ovat peruneet tulonsa. Jutellaan ja kuunnellaan musiikkia. Niin ja no, juodaan.
23.50 Tilaamme taksin, sillä kumpaakaan käveleminen ei jaksa innostaa, vaikka matka ei ylitsepääsemätön olekaan. Menemme ensin käymään baarissa, johon en haluaisi lainkaan, mutta kaverini vaatii, joten myönnyn. Ensimmäisen viiden minuutin jälkeen kuitenkin todetaan molemmat, että ei, ja juomat juotuamme vaihdamme paikkaa. Täällä viihdymme pidempään, kunnes kaverini ilmoittaa haluavansa lähteä vielä yhteen baariin. Sinne on kuitenkin sisäänpääsy, jota en halua maksaa, joten tiemme eroavat tässä vaiheessa. Jään vielä hetkeksi, mutta päätän sitten lähteä kotiin. Kävelen Subwayn kautta kotiin.
02.30 Kotona. Aika tosin on vähän sinne päin, koska en oikeastaan katsonut kelloa ja toisekseen oikeasta kellonajasta on vähän vaikea sanoa, koska kellot käännettiin tunnin taaksepäin juuri tänä yönä. Syön subini ja katson samalla yhden jakson Suitsia Netflixistä. Sitten nukkumaan! 

IMG_8632
kimono H&M / toppi Gina Tricot / farkut ja kengät H&M

SUNNUNTAI

7.00 Herään ensimmäisen kerran. Nukun aina todella huonosti, jos olen edellisenä iltana/yönä ollut rilluttelemassa ja alkoholia on veressä muutamaa juomaa enemmän. Ihoni tuntuu hirveältä, joten puolinukuksissa käyn rasvaamassa sen, juon lasin vettä ja menen takaisin nukkumaan.
9.00 Herään seuraavan kerran ja käytän Jedin nopeasti pihalla. Oloni on epämukava. Ei siksi, että olisi krapulaa tai huonoa oloa, vaan ihoni tuntuu jälleen rutikuivalta ja sitä särkee. Otan särkylääkettä, rasvailen jälleen kerran ja painun takaisin peiton alle. Ei varsinaisesti väsytä, mutta haluan hautautua lämpimän peiton alle. Poikaystävä sen sijaan on virkeä kuin pikkulintu ja hääräilee muualla asunnossa.
12.10 Nukahdin sitten kuitenkin. Nyt on kuitenkin pakko nousta ylös ja saada itsestään edes jollakin tasolla ihmisen näköinen.
13.00 Työt alkaa. Mulla on onneksi vain lyhyt neljän tunnin vuoro, joka sujuu todella leppoisissa merkeissä.
17.00 Kotiin apteekin kautta, pitää hakea lisää voiteita ihonhoitoa varten. Kotiin päästyäni lähden saman tien lenkille Jedin kanssa. 
17.50 Takaisin kotona ja menen suoraan suihkuun ja suihkun jälkeen tehorasvaan ihoni. Tuntuu pahalta. Ihoani pistelee ja polttaa. Tunne kestää kymmenisen minuuttia ja toisen rasvauskerran jälkeen olo alkaa helpottaa. 
18.30 Syödään, poikaystävä kanavasurfailee ja minä päätän katsoa samalla jakson Suitsia.
19.10 Ja toisen, ja kolmannen jakson...poikaystävällä on aikainen herätys aamulla, joten hän menee jo hyvissä ajoin sänkyyn rauhoittumaan ja nukkumaan (lisäksi kellojen siirtäminen sotkee vuorokausirytmiä).
21.30 Telkkarista tulee elokuva World War Z ja päätän antaa sille mahdollisuuden. En edes muista milloin viimeksi olisin katsonut telkkarista jonkun elokuvan. Teen mainoskatkolla itselleni iltapalaa. Leffa on ihan yllättävän hyvä siihen nähden, että aihe on nähty niin monessa elokuvassa aiemmin ja kaikki b-luokan leffat ovat tehneet zombeista lähinnä hupia.
23.40 Kömmin poikaystävän viereen, selaan nopeasti vielä puhelinta ja sitten nukkumaan!

Sellainen oli miun viikonloppu! Ei mitenkään erikoinen ja ehkä vähän tylsäkin tuolla tavalla listattuna, mutta ajattelin että vois olla ihan hauska ajatus ns. dokumentoida, millaisella rytmillä suurin osa meikäläisen viikonlopuista menee :) Ainoa poikkeus tässä nyt oikeastaan on toi lauantainen baarireissu, varsinkin, kun olin liikenteessä tuota edeltävänäkin lauantaina, sillä yleensä en käy missään :D Yleensä en myöskään harrasta tuota koko päivä töissä ja illaksi muualle kuviota ihan koiran takia, mutta koska poikaystävä oli koko viikonlopun ihan vaan kotosalla, niin tein poikkeuksen. 
Nyt se olisi edessä taas uusi viikko ja tästä tuleekin varmaan vähän hektisempi, koska mulla on vaan huominen vapaa ja muuten joka päivä töitä. Ja hoidettavien asioiden listalla muutama kohta... mut eiköhän saada kuvio jotenkin toimimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti