26.12.2015

Joululahjoja

En tiedä olenko jo vähän liian vanha esittelemään joulun lahjasaalista tällä tavalla julkisesti, mutta toisaalta miksipäs ei, koska sain a) kivoja ja tarpeellisia juttuja b) puolet näistä on oikeastaan itselleni ostamia juttuja, jotka nyt juuri ja juuri voi laskea joululahjojen piikkiin :D 

IMG_0226

Ensimmäinen ihan itse hankittu juttu: uusi blenderi. Vanha sanoi itsensä aika pitkälti irti puolisentoista kuukautta sitten ja tässä on nyt kärvistelty se aika ilman smoothieita. Vaikka en niistä kummempaa haloota nostakaan, ne kuuluu hyvin pitkälti mun jokapäiväiseen ruokavalioon, joten oli pakko hankkia uusi vihdoin ja viimein. Aika pirtsakan värinen tää, eikö! 

IMG_0350

Lisää keittiövekottimia! Sain pitkään haaveilemani vohveliraudan, jee. Tää kyseinen yksilö on mitä luultavammin markkinoiden edullisin malli, mutta totesin, ettei mun ole mitään järkeä pyytää mitään monta kymmentä euroa kalliimpaa härveliä, koska en ennen käyttöä tiedä, kuinka paljon vohveleita jaksaa väsäillä jne. Olen siis ihan sangen tyytyväinen tähän ja samassa lahjassa mukana tulleeseen vohveli-kirjaan :) 

IMG_0235

Edellisen lisäksi ainoa toivomani juttu oli uusia kylpypyyhkeitä. Osa nykyisistä alkaa olla niin kuluneita ja käytettyjä, että ne joutavat seuraavaksi koiran kuratassujen puhdistamiseen. Mä sain pyyhkeitä kaksin kappalein ja poikaystävä omansa, joten näillä pitäis vähän aikaa pärjätä! 

IMG_0232

Nämä kengät nyt eivät oikeastaan liity jouluun tai lahjoihin millään tavalla, mutta päätin lätkäistä ne tähän samaan syystä että ovat uudet. Nappasin nämä ostoskoriin henkkamaukan alesta vaikka kumpienkaan kenkien sesonki ei ole vielä (valkoisia nyt ei viitsi käyttää ihan siitä syystä että yhden käyttökerran jälkeen ne tuskin ovat enää valkoiset näillä keleillä..), niin oletettavasti se sesonki tulee jossakin vaiheessa! Yleensä en harrasta tämmöstä ostan kesäkengät keskellä talvea -tyyppistä shoppailua, mutta näille jäi hintaa alle kolmekymppiä yhteensä, ja se on musta aika hyvä diili. 

IMG_0230

Tykkään harrastella erilaisia purnukoita keittiössä ja keräilen tätä Tanssi-sarjaa, joten uusi purnukka (joka avatessa oli täynnä suklaakarkkeja) on tervetullut lisä! En tykkää keräillä mitään tietynlaisia mukeja ja kuppeja periaatteella että kaiken pitää olla samanlaista, ja erilaisia kahvikuppeja meillä on vaikka kuinka. Poikaystävä sai minulta vielä oman spesiaali-mukinsa hänen lemppari elokuvansa teemalla ja tykästyi siihen kovasti :) Meillä näitä mukeja tarvii myös syystä että kumpainenkin viljelee niitä aina ympäri kämppää, unohtaa kupin sinne ja ottaa uuden. Voisi varmaan opetella tästä huonosta tavasta pois!

IMG_0225

En muista olenko kertonut keräileväni Disney-piirrettyjä, mutta tästä syystä niitä aina pompsahtelee lahjapaketeista. Näiden kahden piirretyn lisäksi sain vielä 101 dalmatialaista! Supernaturalien 9. ja 10. kausi olivat sitten lahja itselleni, hyllystä puuttuukin sitten enää 1-8... :D Ne olen katsonut Netflixin kautta, mutten malttanut odottaa näiden ilmestymistä sinne. Poikaystävälle ostin lahjaksi Vikingsien ja True Detectiven ensimmäiset kaudet hieman itseäni ajatellen myöskin, heh. Vielä pitäisi hankkia Vampyyripäiväkirjojen 6. tuotantokausi! 

Näiden lisäksi sain ihan hurjan määrän kaikkea hyvää suklaasta karkkeihin ja niillä pitäisi kyllä kaiken järjen mukaan pärjätä ainakin tammikuun loppuun ellei pidemmällekin. Sain myös hieman kosmetiikkatuotteita, mutta niitä en listannut tähän, koska ajattelin tehdä erillisen kosmetiikka-aiheisen postauksen lähiaikoina. Lisäksi sain rahaa, lahjakortin S-ryhmälle sekä ulkomaanmatkan länsinaapuriin ensi kevääksi, jonka syitä ja taustoja kerron sitten myöhemmin :)

Tykkäsin kovasti tämän joulun lahjoista ja nää oli itse asiassa kivoimpia pariin jouluun. Mä oon vähän sellainen, etten tykkää erityisemmin toivoa mitään juttuja, koska mun mielestä siinä katoaa se perimmäinen lahjan antamisen idea, eli keksiä itse jotain toista ilahduttavaa. Jos ei osaa keksiä toiselle mieleistä lahjaa, voi mun mielestä jättää ostamatta. Esim. tosta ulkomaanmatkasta olin tosi iloinen (vaikka kyseessä onkin ihan vaan Ruotsi), koska se on tietyllä tapaa tarpeellinen, se ilahduttaa myös muita kuin itseäni ja siitä ei tule mitään ns. turhaa tavaraa (paitsi ehkä välillesesti, kun kuitenkin siellä tulee todennäköisesti shoppailtua...).

Saitteko te kivoja ja tarpeellisia lahjoja? Mikä oli joulun paras lahja? Vai kuuluuko lahjojen ostaminen ja antaminen teidän mielestänne ollenkaan jouluun tai onko se olennainen osa sitä? 

2 kommenttia: