16.2.2016

I want to feel sunlight on my face

IMG_1563 IMG_1588 IMG_1591 IMG_1570 neuletakki H&M / raitapaita Gina Tricot / shortsit H&M / laukku Gina Tricot / sukkahousut ja kengät H&M

Aurinko!! Uskomatonta minkälainen vaikutus sillä voi olla mielialaan - eilisenä harmaana maanantaina sain kammettua itseni ylös vasta yhden aikaan päivällä ja mieli olisi tehnyt jäädä peiton alle koko päiväksi, ja vaikka en tänäänkään kukonlaulun aikaan ole pystyyn pompahtanut, niin tekisi mieli vetää lenkkarit jalkaan ja lähteä kirmaamaan pihalle. Ja niin mä aion vähän ajan päästä tehdäkin, vaikka veikkaan, ettei ne lenkkarit ole toistaiseksi ehkä se kaikista fiksuin ja turvallisin kenkävalinta. 
Jos eilen masensi muutenkin kaikki (mm. Tuusulaan menetetty lottovoitto), niin tänään on kyllä taas hirmusen hyvä päivä! Tulee kevät, ensi kuussa on luvassa kaikkea kivaa (mm. työpaikan virkistymispäivä, viiden päivän vapaaputki, juhlat ja pääsiäisenä olisi tarkoitus lähteä pitkäksi viikonlopuksi länsinaapuriin). Pitäisi myös vihdoin ja viimein ottaa itseään kunnolla niskasta kiinni kesäkunto-projektin kanssa ja alkaa toteuttaa lihaskuntoa ja kestävyyttä. Valmiit ns. ohjelmat multa kyllä löytyy, mutta toteutus on toistaiseksi ollut vähän hakusessa. Nyt täytyy tsempata että on kiva kuukauden parin päästä laittaa shortsit jalkaan! (Tosin säästähän ei tiiä...)

Toivotaan, että loppuviikko sujuu yhtä positiivisissa merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti