7.2.2016

Sunnuntaihöpötyksiä

IMG_1295 IMG_1288 IMG_1319 IMG_1306 IMG_1291 neule Second hand (Vila) / mekko Glamorous / kengät New Look / koru Glitter

Heipparallaa, hengissä ollaan! Tää viikko on tuntunut jostain syystä tosi tahmealta ja normaalia raskaammalta, enkä ole rehellisesti jaksanut suoda ajatustakaan blogin suuntaan, mikä on jokseenkin harvinaista. Tuntuu, että tekemistä on riittänyt kauheasti eikä missään välissä ole ollut aikaa tarttua kameraan ja koneellakin olen käynyt maksamassa vain laskut ja tuijottanut Netflixistä O.C.:tä (siis kuinka hyvä tää sarja on, kaikki noi sarkastiset läpät mitä se sisältää on menny puoliksi ohi silloin aikoinaan!) Vapaapäivät on menny ihan hujauksessa ja nukkumaan on menty reilusti kahdentoista toisella puolen. 
Tänään on ollut kuitenkin ihan kiva ja rento päivä, painuttiin jo päivällä leffateatteriin pakoon tuota loskasäätä ja tsekattiin The Revenant. Kyllä mää oon sitä mieltä, että sen DiCaprion pitäisi tosta vihdoin ja viimein se pysti saada! Muita ehdolla olevia roolisuorituksia en ole toistaiseksi nähnyt, mutta Eddie Redmayneltahan se pokaali jo löytyy...no, täytyy jännäillä kuun lopussa sitte! 

Asiasta kukkaruukkuun, eli päälläni olevaan neulepaitaan. Mikäs sen tarina on? Äiti antoi mulle kassillisen erinäistä tavaraa, jotka saan myydä kirpparilla omaan piikkiin, ja kyseisestä kassistahan löytyi tuo. En nimittäin kauaakaan aikaa sitten haikaillut samantyyppisen neuleen pariin, jollaisen olen omistanut, mutta sitten villiintyneenä myynyt kirpparilla eteenpäin (eikä oo muuten ensimmäinen vaatekappale, josta olen niin ajatellut, mutta toisaalta mielestäni materiaan kiintyminen ja ajattelutapa "kyllä tälle vielä joskus käyttöä löytyy!" on hanurista). Miksi? Koska tää on mallinsa ja pituutensa puolesta ihan ässä mekkojen päällä käytettäväksi! 

Nyt tää jatkais sunnuntain leipomishommia cookieiden parissa (toivokaa että ne onnistuu niin saatte reseptiä tänne ensi viikolla!) ja sitten valtaan sohvan vastaleivottujen herkkujen kanssa ja pistän californiat rallattamaan :)
PS. Sori tylsin otsikko ikinä.

EDIT: No ei todellakaan onnistunu ne cookiet :D Joku päivä uusi yritys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti