13.2.2016

Vapaapäivä mun tapaan

Meikäläisen vapaapäivät sijoittuu pitkälti arkipäiviin ja niiden sisältö vaihtelee viikottain hyvin paljon. Tämä kyseinen vapaapäivä oli aika rento ja juuri tämän tyyppiset päivät on kaikessa simppeliydessään aikalailla mun suosikkeja.

IMG_1465

9.30 Herään. Ensimmäinen herätys taisi olla kahdeksan maissa, mutta olen sivuuttanut sen tyystin. Laitan yleensä aina ensimmäisen herätyksen kahdeksalta, vaikka mitään tarvetta herätä niin aikaisin ei olekaan.
9.40 Pikaisten aamutoimien jälkeen lähden koiran kanssa ulos. Meidän reittivalinta on väärä, sillä yli puolella matkasta oikeat varusteet olisi lähinnä luistimet, minkäänlaista hiekoitusta ei ole havaittavissa. Selvitään kuitenkin ehjinä kotiin.
11.05 Aamupalan, hiusten suoristamisen ja meikkipohjan vääntämisen jälkeen vedän vaatteet niskaan ja lähden käymään kaupassa, sillä äiti on tulossa kylään, eikä mulla ole mitään ruoantekotarvikkeita.
11.40 Takaisin kotona, ehkä nopein kauppareissu ikinä! Samoihin aikoihin äiti soittaa lähtevänsä matkaan. eli on suurinpiirtein tunnin kuluttua perillä. Seuraavaan tuntiin mahtuu kaikkea maan ja taivaan väliltä: etsin pari juttua siskon tavaroista, joita se ilmoitti tarvitsevansa (selvennykseksi tähän väliin, että meidän varastossa on säilössä myös suurin osa siskoni tavaroista), meikkaan loppuun, koristelen edellisenä iltana tekemäni kakun, siivoan vessan ja kaikkea tämmöstä säntäilyä paikasta toiseen.
12.45 Ovisummeri soi, äiti on perillä! Laitan kahvit kiehumaan, nappaan kuvia kakusta, höpötetään niitä näitä, juodaan kahvit.

IMG_1502

14.00 Aamuinen kaupassa käyntini osoittautui hieman turhaksi siinä määrin, että päätetäänkin lähteä käymään pikaostoksilla Prismassa. Ostan jääkaapin melko täyteen, mutta selviän silti hieman reilulla kolmella kympillä, not bad!
15.05 Takaisin kotona ja alan pikkuhiljaa valmistamaan meille ruokaa. Myös poikaystäväni tulee kotiin harjoittelusta. Höpistään niitä näitä minun tehdessä ruokaa.
16.05 Tunnin päästä ruoka on valmista ja istutaan kaikki kolme alas ruokapöytään. Ruoka saa kovasti kehuja ja täytyy itsekin myöntää, että osui ja upposi. Reseptiä tulossa jakoon hieman myöhemmin!
17.00 Mulla loppuu kirpparipaikka tänään, joten lähdetään äitin ja Jedin kanssa kävelemään kirpparille päin. Matka on ärsyttävä, koska sataa ja joudutaan tekemään mutka, sillä koiran kanssa käveleminen keskustan läpi ei ole mitään herkkua. Joku idiootti meinaa ajaa minun ja Jedin päälle, mutta en silti osannut pelästyä, vaikka ihan noin läheltä piti tilannetta ei ole tainnut koskaan käydä. Olisi siinä varmaan voinut pari luuta murtua, mutta ei sen pahempaa. Onneksi ei niinkään! Mulla on Ikea-kassillisen verran tavaraa tuotavana takaisin (onneksi sentään vaan sen verran, taisin kuskata niitä sinne noin kuuden kassillisen verran) ja sataa entistä enemmän.

IMG_1516

18.10 Takaisin kotona! Pakkailen äitille kakkua, sämpylöitä ja itsetehtyä mysliä mukaan ja se rupeaa tekemään lähtöä kotiin.
18.40 Aloitettiin sunnuntaina katsomaan työkaveri lainaamaa maailman huonointa mautonta huumoria sisältävää leffaa, jätettiin se kesken ja päätetään katsoa se nyt loppuun.
19.50 Poikaystävä vetäytyy pikkuhiljaa yöpuvulle, sillä herätys on jälleen viiden jälkeen. Minä kaivan koneen esiin ja kirjoitan mm. tätä postausta, muokkaan kuvia ja kirjoitan pari reseptiä.
21.20 Ok, blogihommat tehty! Vaikka en tätä pääasiassa teekään kuin omaksi ilokseni, niin musta on silti jees rakennella postauksia valmiiksi, koska tiedän, että varsinkin loppuviikot on mulla usein sellaisia, etten ehdi istua alas ja miettiä, että mitäpä sitä blogiin tänään kirjottaisi. Tietynlainen suunnitelmallisuus sopii mulle, vaikkei tää mulle työtä olekaan :)
21.30 Iltapalaa ja Netflix auki!
00.40 Montajan jaksoa tuli katsottua O.C:tä... laitan koneen kiinni ja painun poikaystävän viereen lukemaan vielä facebookista päivän aikana julkaistut jutut sekä tsekkaan lukulistani blogit ja niiden uudet päivitykset.
01.30 Nyt nukkumaan!

IMG_1419

Missiona ois vielä joskus toteuttaa se päivä kuvina -postaus! Sellaisen voisi tosin säästää sellaiseen (vapaa)päivään, kun tapahtuu jotain hieman mielenkiintoisempaa kuin Prismassa käynti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti