7.11.2016

Tilaus Dermosililtä

Kuinka monelle Dermosil on tuttu merkki? Aika varmasti monelle tutun kuuloinen nimi, muistan itsekin nuorempana selanneeni joitakin kotiin tulleita kuvastoja. Sittemmin merkki on unohtunut, kunnes jokin aika sitten se tuli jotakin kautta vastaan, ja päätin huvikseni mennä vilkaisemaan heidän verkkokauppaansa. Eikä sieltä pystynyt poistumaan ensin tilaamatta jotain!
Tuli mukavana yllätyksenä. että tuotevalikoima on niin laaja, hintaluokka edullinen ja monet tuotteet tosi hyvännäköisissä, simppeleissä pakkauksissa. Toimituskin oli nopea. Paketin mukaan oli laitettu myös pari testeriä - pakattuna niin fiksuun muotoon, että ne naistenlehtien väliin pakatut testerit tuntuu iänikuisilta versioilta. No, nyt niihin tuotteisiin! 

dermosil dermosil 2 
Kaikkia tuotteita en ole suinkaan vielä kerinnyt testaamaan, mutta parin viikon kokeilun jälkeen muutama tuote on kyllä ehtinyt yllättää todella positiivisesti. Näihin uusiin suosikkeihin kuuluu mm. nuo alimmassa kuvassa näkyvät pienet pullot: Anti-stress serum sekä Skin Comfort kasvoöljy. Molemmissa on pipetti -annostelu, mikä alkuun tuntuu vähän hassulta ja hitaalta, mutta loppujen lopuksi ihan mahtava ominaisuus - tuotetta ei tule otettua liikaa ja pienestä pullosta riittää pidemmäksi aikaa. Varsinkin tuon öljyn suhteen toimii hienosti, mähän olen aiemmin käyttänyt Lumenen vähän vastaavanlaista kasvoöljyä ja pumppupullosta tuotetta tuli aina liikaa vaikka kuinka hellästi yritti painaa (okei, useimmiten en edes muistanut painaa hellästi) ja tuotetta tuli liikaa. 

Myös naamaputsari sekä medium -vahvuinen kasvovoide ovat osoittautuneet kelpo tuotteiksi samoin kuin tuo Sensitive hydro gel. Muut odottelevat vielä vuoroansa! Itse oon kyllä tosi tyytyväinen ja aivan varmasti tulee tilattua täältä jatkossakin! Jos Dermosil on teille tuttu, niin mitkä on lempparituotteita? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti