11.11.2016

Yöpaidassa raksalla

IMG_1298 IMG_1269 IMG_1311 IMG_1284 IMG_1290 mekko NLY Trend / neuletakki H&M / laukku Seppälä / kengät H&M

Öö, kuinkahan paljon ihminen voi änkeä itselleen tekemistä reiluun vuorokauteen? Mulla ois parin tunnin päästä lähtö takas kotiin Lahteen ja siitä pitäisi rynnätä keskiyöhön kestävään iltavuoroon ja lauantaina työvuoro alkaa puoli yhdeltä. Tässä välissä mun pitäisi siis ehtiä käydä kaupassa, Alkossa, valmistaa pari piirakkaa ja makeaa syötävää, tehdä lakuviinaa shoteiksi, boolia ja niin joo, imuroida ja sen sellaista. Postissa odottaa pari pakettia, mutta ne ei nyt prioriteettilistan kärkipäässä. Poikaystäväkään ei ole kotona, joten sekään ei voi hoitaa tota siivouspuolta etukäteen. Mutta ehkäpä mie saan kaiken tehtyä ja vielä nukuttuakin siinä välissä, niin että lauantaina illalla kaikki on tiptop ja päästään pikkujouluilemaan epävirallisesti. Ai nii joo, mites toi bailujen musiikkipuoli, kääks. Soittolistan ehdin kyllä laatia toivon mukaan aikataulussa olevan junamatkan aikana! Eli eipä muuta toverit kuin hauskaa viikonloppua! :)

PS. Matkustin eilen bussilla ja se bussikuski kysy mun ikää, että tietää minkä hintasen lipun se mulle myy :D Tätä tapahtuu käsittääkseni aika paljon, mutta jotenkin nauratti hirmuisesti, kun omalle kohdalle osui. Matkustin kuitenkin ihan rehellisesti aikuisen hinnalla! 
PPS. Mekko ei oikeesti oo yöpaita. Tulin vaan loppujen lopuksi tilanneeksi yhden koon liian ison (kun en osannut arvioida pitääkö ottaa m vai l koko), niin se on vähän tommonen. Ajattelin vähän kaventaa sitä, jahka saan aikaiseksi (ja jos ompelukone yli vuoden käyttämättömyyden ja ullakolla majailun jälkeen edes suostuu toimimaan).

4 kommenttia:

 1. Just ihanan rento asu! :)

  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Onpa jotenkin ihanan persoonallinen ja rento asu, noista sukkahousuista etenkin tykkään! :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joooo erikoiset ja pitsiset/kuviolliset sukkahousut on rakkautta ♥

   Poista