22.10.2018

Barcelona Photo Diary

Mukavaa uutta viikkoa! Tänään mä ajattelin jakaa teille hieman kuvia melkein parin viikon takaiselta Barcelonan reissulta. Oltiin tosiaan siskon kanssa liikenteessä ja matka kesti noin kolme vuorokautta, mikä oli mun mielestä ihan kelpo aika. Tai siis siinä mielessä, että aina reissujen ei tarvi olla pitkiä reilun viikon mittaisia, vaan lyhyessä ajassakin ehtii nähdä  ja tehdä paljon.

Omiksi suosikeiksi reissun aikana muodostui Castelldefelsin ranta ja Tibidabon vuori. Pettymyksen aiheutti taas La Rambla (tuntui, että kadulla oli vain hitosti turisteja ja heille suunnattuja vähän keskinkertaisia ravintoloita) ja Primark :D Mä olin siskon kanssa ihan innoissani, että jee siellä on Primark mutta eipä ollut erikoinen... Toisaalta kyseinen yritys edustaa sellaista kertakäyttövaatteiden pyhättöä, että kannattaako siellä ostoksilla käymisellä kauheasti huudella.

Mulle ei jäänyt Barcelonasta sellaista fiilistä, että haluaisin sinne kovasti uudestaan, mutta Espanjasta noita kaupunkeja kyllä löytyy, eli maahan voisin kyllä matkustaa uudelleenkin! Tai siis virallisestihan Barcelona kuuluu Kataloniaan, mutta tajusitte pointin. 
Joka tapauksessa oli kiva reissu ja siskon kanssa sujui sen verran hyvin, että uskaltaa harkita häntä matkaseuraksi uudestaankin, heheh.

IMG_2238 IMG_2147 IMG_2166 IMG_2197 IMG_2227 IMG_2262 IMG_2150 IMG_2177 IMG_2184 IMG_2218 IMG_2235 IMG_2244

En usko, että olisin ilman tätä reissua koskaan päätynyt Barcelonaan, joten siinä mielessä kiva, että tuli mentyä. Itse koin, että tämä on helppo kohde, jos haluaa mutkattoman ja rennon lomakohteen ilman sen suurempia suunnitelmia. Barcelonan lähistöllä on monta kiinnostavaa kohdetta, jossa olisi varmaan itsekin tullut käytyä, jos aikaa olisi ollut enemmän tai matkabudjettia reilummin (nyt meni todella pienelllä, tämä kun oli heti Kanadan reissun perään, jonne rahaa meni aika reilusti). Toisaalta tämä on oiva kohde vähän pienemmän budjetin matkaan.

En vielä tiedä, kirjoittelenko sen enempää itse kaupungista, mutta kuvia mulla on kyllä jaettavaksi vielä toisen postauksen verran :) 
Onko kukaan teistä käynyt Barcelonassa ja mitkä fiilikset kyseistä kaupungista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti