11.7.2015

'Cause tonight I'm gonna be John Wayne


IMG_5241
IMG_5248
IMG_5246
IMG_5250
paita Second hand / toppi Gina Tricot / shortsit New Look / tennarit Jess / laukku Seppälä / aurinkolasit SheIn / choker Claire's

Tällä viikolla olen muun muassa...

...käynyt Ideaparkissa ja lähtenyt sieltä liki tyhjin käsin pois, jos ei lasketa herkkutuliaisia koiralle, huonetuoksua ja kynttilälautasta. Ja sukkahousuja ja roskapusseja :D

...ollut tavallista väsyneempi. Yleensä mulla on jonkin verran nukahtamisvaikeuksia, mutta esim. eilen tipahdin aivan täysin heti kun pääsin sänkyyni vaaka-asentoon. 

...saattanut selata H&M;n verkkokaupan aletarjontaa ja tehdä tilauksen....

...ihmetellyt omaa suunnittelukyvyttömyyttään ja muistiaan, sillä tälläkin hetkellä jääkaappi ammottaa aika lailla tyhjyyttään, mutta esim. sinappia siellä on parikin tuubia..? Ja minähän oon tunnetusti ihan tosi hurja sinapinsyöjä!!

...tehnyt jälleen pitkät viikonloppuvuorot töissä. Mutta mulla keittiössä rokkiradio soi ja joraan tahdissa, niin nousee annokset ku vettä vaan!

...leiponut onnistuneen satsin brownieita, jotka tosin katosi kummallisesti ennen kuin niistä ehdin ottaa minkäänlaista kuvamateriaalia. Täytynee siis tehdä toinen satsi lähiaikoina, että saan reseptiä tännekin!

...kulkenut yläpuolella olevissa kuvissakin päällä olevissa shortseissa lähes päivittäin. Siis niinäkin päivinä, kun aurinko on juuri ja juuri näyttäytynyt ja lämpötila sen juuri ja juuri sallinut. Tää johtuu joko alitajuntaisesta tarpeestani esitellä upeita sääriäni (not) tai sitten koska ne vaan on ylitsepääsemättömän coolit ja mukavat jalassa ja kolmanneksi koska nyt on kesä ja kesällä pidetään shortseja vaikka rakeita satais perkele!!

...käynyt pitkästä aikaa kirpputorilla. Sieltäkään ei tarttunut mukaan kuin yksi elokuva, jonka ehdin /jaksan/muistan katsoa luoja ties milloin. Mutta oli pakko, koska Heath Ledger!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti