7.2.2018

Tauko

IMG_9588 IMG_9598 IMG_9605 IMG_9594

En ajatellut, että tähän tultaisiin, mutta viime ja kulunut viikko sen osoitti. Eilen illalla kävellessäni kotiin 11 tunnin työvuorosta, päätin, että nyt on vaan pakko. Pitää tauko tästä blogista. Tällä hetkellä mun työmäärä on sellainen, etten yksinkertaisesti ehdi ja pysty harrastamaan sen lisäksi. Se saattaa kuulostaa "väärältä" koska kyllähän työn lisäksi kuuluisi ehtiä tekemään muutakin, joten mun on tällä hetkellä pakko priorisoida ja käyttää se ylimääräinen aika, eli oma vapaa-aika parisuhteeseen ja koiraan ja muihin läheisiin ja ystäviin. Lisäksi tiedän, että nyt on oikea hetki painaa niitä töitä - vaikka duunia on paljon, se on silti antoisaa ja rautaa pitää akoa silloin kun se on kuumaa. Joten siinä mielessä tämä on täysin oma valinta, eikä mikään olosuhteisiin ajautuminen, vaikka se saattaa siltä kuulostaakin.

En osaa määritellä tauon pituutta, mutta ainakin tämä helmikuu tulee olemaan hiljainen. Mulla on työkuvioiden lisäksi niin monta muuta menoa, että tuntuu oikeasti helpottavalta antaa itselleen lupa olla välittämättä tästä blogista, jonka sisältö on muutenkin viime aikoina ollut melko köyhää. Tauon aikana ehdin lisäksi kerätä rauhassa materiaalia - jos siltä tuntuu - ja julkaista ne sitten, kun on aikaa ja energiaa. 

Toivotan teille kaikille kivaa helmikuun jatkoa ja toivottavasti palataan asiaan jo ensi kuussa, ainakin muutaman Irlanti -aiheisen postauksen kera jos ei muuten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti