2.4.2018

Maaliskuu puhelimesta

Perinteinen kooste, tai no kooste ja kooste, enemmänhän kyse on randomeista huonolaatuisista snapchat -kuvista, mutta joka tapauksessa, maaliskuun kuvat ja höpötykset tässä!
Snapchatissa mut löytää nimimerkillä mennikae

jäätelöö

Jos ei muuta, niin maaliskuu oli omistettu uusien jätskimakujen testaukseen. Ehkä vähän liiaksikin, hahah. Tästä kuvasarjasta nimittäin puuttuu vielä yksi :D Mutta joka tapauksessa, nämä oli kaikki tosi hyviä, salmiakki-chili ehkä eksoottisin, vaikka porkkanakakun ehkä olettaisi olevan vielä oudompi, mutta se oli tosi hyvä "mättöjäätelö" (tiedättehän, oho söin purkin kerralla -tyyliin) kun taas toi salmiakki-chili sellainen otan vain vähän -hifistelyjätski. Magnumin Praline on nappivalinta niille, ketkä ei voi vastustaa suklaan ja hasselpähkinän liittoa. 

viikonloppuu

Viikonloppufiiliksiä ja nooh, herkuttelua. Sipsit oli ihan jees, oli pakko ostaa testiin jännän maun takia, mikä olikin sitten vähän pettymys. En varmaan ostaisi uudelleen, syön sipsejä ylipäätään todella vähän, sokerihiiri kun olen. Salmiakki-suffelit oli nekin ihan jees, muttei nousseet mitenkään lemppareiksi. 

töissää

Meillä on tosiaan muodostunut melkein tavaksi vetää aina välillä aamupala töissä ennen duunivuoron alkua. Ihan huippua! :D Ja yleensä se tapahtuu aamuina, kun töihin pitää lähteä keskimmäisen kuvan ilmoittamaan aikaan. Ja sitten toisinaan iltavuoro alkaa vasta kuudelta, jolloin ehtii kotona nukkumaan päikkärit, mikä ei varsinaisesti ole maailman paras ratkaisu... toisaalta eipä pääse väsymys yllättämään kesken vuoron! 

kahvii

Jätskin lisäksi tuli juotua kahvia ihan överimäärät, joista iso osa oli oman kodin ulkopuolella. Tähän vaikuttaa tosin ulkomaanreissu, mutta reunimmaiset kuvat on molemmat ihan Lahesta. Käytiin kaverin kanssa kahvila Oskarissa herkuttelemassa ja mä kävin eräänä aamuna ennen töitä katsastamassa hetki sitten avatun Espresso Housen. Oon harmikseni ehtinyt käydä siellä vain kerran, ketju on nimittäin yksiä lemppareitani. Samalle kadulle on avattu toinenkin kahvila, Olavi, mutta sitä en ole ehtinyt käydä vielä testaamassa. 

minää

Meidän lento Dubliniin oli aamupäivästä, ajankohtaan jolloin en ole itse koskaan aiemmin lentänyt. Eli piti herätä aikaisin aamulla, että ehtii Lahesta lentokentälle hyvissä ajoin ja koska aikaero Irlantiin on miinus kaksi tuntia, niin illalla vähän turhautti aikaisen heräämisen vuoksi, kun väsytti niin perhanan aikaisin. Mutta tulipa nukuttua kunnon yöunet! Perinteinen Irlanti-pörrö lienee vähän väärä kuvaus meikäläisen kuontalolle,ihan samanlaine pörrö se on kaikissa kuvissa... :D Oon yrittänyt antaa hiuste olla mahdollisimman paljon luonnontilassa nyt alkuvuoden, kun lähes koko ajan on joko pipo päässä tai sitten töissä huivin alla ja kiinni - eli ihan sama minkälaiset ne on. Josko nyt keväällä jaksaisi nähdä vaivaa!
... ja keskimmäinen kuvahan liittyy aiheeseen sillä tavalla että oli hyvä lenkkeilysää, tehtiin lenkki pidemmän kautta ja otin itsestäni siinä lomassa sitten kuvan. Jep. 

ruokaa

Ruuanlaitto ja leipominen on edelleenkin jäänyt liian vähälle huomiolle, mutta eräänä sunnuntaina loihdin erittäin makoisan kanasalaatin jonka ohessa maistelin Somersbyn uutuutta, raparperin makuista siideriä, joka oli ihan ok, muttei mitenkään säväyttänyt. 
Dublinissa käytiin äitin kanssa syömässä GBK:ssa ja tuo oma kasvisburgeri (ei täysin vege koska majo ja juusto) oli kyllä ihan hemmetin hyvä - pihvi oli tehty pavuista ja se oli ihan sairaan hyvää! Vastaavaa pitää ehdottomasti kokeilla kotona, kun luoja ja aika suo. Mä en ole ollut mitenkään erityisen innokas papuilija (hehheh) tähän saakka, mutta koska tarkoituksena on nyt huhtikuun aikana muuttaa vähän ruokavaliota, niin täytyy antaa niille uusi mahdollisuus.
Pitkäperjantaina kokkailin hirmusen hyvää risottoa, vaikka lopputulos näyttääkin omituiselta riisipuurolta, niin ai että oli hyvää! En ole pähkinöitä käyttänyt ruuanlaitossa kamalasti, mutta noiden cashew-pähkinöiden myötä siihen tulee kyllä muutos. Nam!

Nyt täytyy kerätä kaikki tahdonvoima ja lähteä lenkille tuonne hirveään pyryyn. Eihän tuossa muuten mitään, mutta ehkä aavistuksen masentava näky ikkunasta näin huhtikuussa. Toisaalta mihkäpä täällä Suomessa nyt ei ois tottunut, mitä sääoloihin tulee. Siitä sitten koko päiväksi töihin, mutta tuplapalkka niin eipä kamalasti harmita! Mukavaa pääsiäisen loppua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti