25.5.2019

5 x lomakuva

Mukavaa toukokuun vikaa viikonloppua! Täällä Lahessa se on hieman epävakaa, mutta itseäni se ei haittaa yhtään - olen menossa iltavuoroon ja sitä paitsi sain nauttia aivan mahtavista keleistä alkuviikosta, kun olin lomalla. Juuri noista hyvistä säistä ja suhteellisen tekemisen täyteisistä päivistä johtuen en juuri koneella ollutkaan. Ajattelin tulla kuitenkin julkaisemaan muutaman muistikortille tallentuneen kesäisen kuvan :) 

IMG_4041_edited IMG_4089_edited IMG_4087_edited IMG_4092_edited IMG_4042_edited

Kaikenkaikkiaan nuo kolme lomapäivää oli ihan superihanat ja tuli tarpeeseen! Ensimmäisen lomapäivän illalla tosin koira oireili aika ikävästi mahakipujensa kanssa ja se aiheutti suuresti huolta ja vähän kehnot yöunet, mutta selvittiin säikähdyksellä ja koira voi hyvin ♥ 
Sain katsottua Game of Thronesin viimeisen tuotantokauden, vietettyä naurua sekä vähän itkuakin sisältäneen hauskan illan ystävien kanssa kevätkauden viimeisen musavisan parissa ja kävin vierailemassa ystäväni luona Järvenpäässä. Olen toisinaan sosiaalisesti vähän laiska, mutta mä olen niin iloinen ja kiitollinen näistä elämääni päätyneistä ihmisistä ja että vaikka ei vietetä kaikkien kanssa aikaa niin usein, on ne yhteiset hetket silti ihan parasta ja niiden avulla jaksaa taas vähän paremmin :)

Ensi viikko vaikuttaa ainakin tällä hetkellä tasaisen arkiselta, mikä ei haittaa yhtään. Tai no - viikon päästä sunnuntaina koittaa se päivä, jota olen odottanut kauan, eli konserttimatka Tallinnaan Bon Jovin keikalle, mutta siitä sitten lisää joskus tapahtuman jälkeen :)

2 kommenttia: