23.9.2016

Weekend Mode

IMG_0073 IMG_0019 IMG_0078 IMG_0010 IMG_0023 IMG_0061 nahkatakki Ellos / mekko H&M / tennarit Converse

Mulla on töitä tällä hetkellä enemmän kuin koskaan aiemmin elämässäni, mutta silmäpusseista ja hieman kipeistä jaloista huolimatta huomaan olevani pirteä ja tietyllä tapaa enemmän elossa kuin pitkään aikaan. Ihan kuin joku kadoksissa ollut juttu alkaisi hiljalleen loksua paikalleen. Tuntuu hyvältä. 

Mulla on jälleen perjantai-ilta vapaa (!!!) ja tossa mulla on pitsataikina kohoamassa ja tomaattikastike tuloillansa, pari siideriä on jääkaapissa ja hyvä musiikki soi. Parin tunnin päästä sitten Vain elämää kotikatsomo (veikkaan että poikaystävä ei ole tästä yhtä innoissansa) ja huomasinpa vielä, että maikkarin myöhäisleffana on tänään Seven, minkä olenkin halunnut nähdä uudestaan jo toooosi pitkän ajan ja tasaisin väliajoin tarkastanut, ettei se ole Netflixissä (mikä on sinällään turhaa, koska meikä on aika ajantasalla koko ajan siitä mitä kyseisessä palvelussa on, mikä on tietyllä tapaa ehkä vähän säälittävää :D). Pitkästä aikaa ois myös vähän sellainen fiilis, että voisi lähteä ulos tuulettumaan, mutta se saa odottaa kyllä vielä parisen viikonloppua, sillä mulla on aamuvuorot huomenna että sunnuntaina, ja saavuttanut elämässäni sen pisteen, ettei tule mieleenkään mennä töihin pitkäksi venähtäneen baari-illan jälkeen riippumatta siitä, kuinka paljon alkoholia veressä on ollut (eikä näillä jaloilla ees tällä hetkellä tanssittaisi). Mutta joo, pidemmittä puheitta mahtavaa viikonloppua toverit! :)

4 kommenttia:

  1. Kiva asu, tuo mekko sopii sulle tosi hyvin! Ihanaa viikonlopunjatkoa! x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Larissa ♥ toi mekko on tosi kiva, mutta erikoisen kuosinsa takia sitä tulee käytettyä harvemmin... :/
      toivottavasti sulla oli ihana viikonloppu kans! :)

      Poista
  2. Aaapuva, toi mekko on ihan sikamahtava, just sun tyylinen! Pakko muuten sanoa, että sä oot yks mun tsemppityypeistä, jonka muistan aina kun en kehtais laittaa mekkoa/shortseja. Itelläni on jaloissa aika-ajoin purppuraa, joka ahdistaa ihan sikana, mutta varsinkin lomalla huomasin ajattelevani, että hei, miksen mä kehtais, kun Mettakin kehtaa! Sitä paitsi ei kukaan niitä jalkoja tuolla ihmisvilinässä jää tuijottamaan. Oot aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ihana sinä :)♥ Ja hahaa, mahtava kuulla! :D Mä nyt vaan oon elämäni aikana tottunut siihen, että meikäläisen iho on mitä on, välillä parempi ja välillä huonompi, mutta en halua sen antaa vaikuttaa muutoin siihen, miltä näytän. Että vaikka ois rupiset kintut ja mieli tekee laittaa mekko, niin minähän hitto soikoon laitan :D Jos se on jonkun mielestä epäesteettistä, niin se on häneltä pois eikä minulta :) huippua jos oot ottanu saman asenteen!!

      Poista