14.5.2017

Double Floral

IMG_5268 IMG_5211 floral IMG_5253 IMG_5226 kimono H&M / mekko Glamorous / kengät Converse

Rentoa sunnuntai-iltaa ja ihanaa äitienpäivää! Mä en ajatellut kirjoittaa mitään erityistä äitienpäivästä, sillä tein sen jo viime vuonna, vaan tulla fiilistelemään sitä, kuinka muksa ja rento viikonloppu mulla on ollut! 
Perjantaina mulla oli vapaa ja ilta meni Vampyyripäiväkirja -maratonin parissa, eilisen lyhyen aamuvuoron jälkeen leivoin äitienpäiväkakun (josta tuli muuten tosi onnistunut, palataan siihen heti ensi viikon alussa!) ja illalla kokoonnuttiin ystävän kanssa meille leipomaan pitsaa (voi jestas että tuli hyvää ja huomaan himoitsevani oliiveja?!), katsottiin multa näkemättä jääneet Vain elämää -jaksot ja tietenkin kymmeneltä istahdettiin telkkarin ääreen Euroviisujen ääreen. Tänään puolestaan mä olin jo yhdeksän jälkeen aamulla matkalla tänne Kouvolaan koiran, kakun ja laukkujen kanssa ja ollaan vietetty chilli päivä tekemättä mitään kummempaa. Just parasta ♥

Mutta hei, mitäs pidätte tästä kahta kukkakuosia yhdistelevästä asukokonaisuudesta? Ite oon ainakin sitä mieltä, ettei kukkakuosia voi olla koskaan liikaa! (Kukaan ei varmaan ole koskaan huomannut..?)

PS. Kaks viikkoa meiän reissuun, ääää en malta odottaa! Saako olla näin innoissaan? 

2 kommenttia:

 1. Sopii tosi hyvin sulle toi asu! ♥ Ja tykkään kukkakuosista kans tooosi paljon :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on kyllä aina semmonen itsensä näköinen olo kun on päällä jotain kukikasta! :D

   Poista