17.5.2017

Keväinen kosmetiikkakatsaus


Tilasin alkukuusta pitkästä aikaa paketin Luxplussalta ja kävin myös tekemässä vähän löytöjä vanhalta kunnon Sokokselta ja ajattelin vähäsen tulla esittelemään, että mitäs kaikkea mukaan tarttui! Joukkoon mahtuu muutama uusi suosikkikin! :) 

IMG_5177

Luxplussalta saa tosi edullisesti ihonhoitotuotteita etenkin vartalolle, joten sieltä lähti kokeiluun Dermav10:n kaksi bodybutteria, kuvassa näkyvä mangon tuoksuinen sekä vanilja ja sitten tuo I Love -brändin bodybutteri. Mun ihohan on kuiva, herkkä ja atooppinen, mutten ole missään vaiheessa huomannut, että tämmösistä hajustetuista markettituotteista olisi erityistä haittaa - iho ei siis reagoi mitenkään erityisemmin näihin. Ja koska se tarvii ihan hirveästi kosteutusta, ihan kustannussyistä siihen on vähän pakko käyttää välillä tämmösiä vaihtoehtoja ohessa.

Sokokselta puolestaan tarttui mukaan Organic Shopin vartalokuorinta ja jättikokoisessa purkissa oleva body mousse. Vartalokuorintoja olen kyseiseltä merkiltä kuluttanut muutaman purnukan entuudestaan ja voin lämpimästi suositella niitä! Hinta alle 5 euroa ja koostumus täydellinen, ja koska näissä käytetään sokeria ja suolaa kuorivina rakeina, eikä mitään muovia, kuten monissa muissa kuorinnoissa, on nämä myös ympäristölle parempia. Nyt käytössä oleva bambua ja suolaa yhdistelevä kuorinta on aiempia kokeilemiani kuorintoja vähän "kliinisempi" tuoksultaan mutta kuorintaominaisuuksiltaan ei eroa sokerisista vastaavista juurikaan. Toki jos ihossa on haavaumia tms. niin suola saattaa vähän kirvellä.
Body mousse oli ihan heräteostos, mutta erittäin positiivinen sellainen! Melkein 500 ml:n purkki on pitkäkestoinen, koostumus helposti käsiteltävää, joskin ehkä vähän kevyempää kuin oletin ja näitäkin löytyy useampaa eri tuoksua. Tässä Almond & Honey versiossa tuoksu on vähän jännä, mutta ei kuitenkaan liian häiritsevä. Aion tämän jälkeen ehdottomasti kokeilla sarjan muita tuotteita! 

IMG_5174

L'Oréal Paris Hydra Genious hoitonesteestä luin alunperin jostain blogista, ja kiinnostuin tuotteesta heti. Reilun kympin maksava, aloe vera -uutetta ja hyaluronihappoa sisältävä geelimäinen hoitoneste on ollut mulla käytössä kohta pari viikkoa ja oon ollut supertyytyväinen! Itselläni on käytössä tietenkin kuivan ja herkän ihon tuote, mutta näitä löytyi vielä kahdelle muunlaiselle ihotyypillekin. Pumppupullo on kätevä ja tuote vaikuttaisi olevan riittoisaa. Itse toki aloitin käytön vähän niin sanotussa käännekohdassa, eli kun aurinko alkaa jo tehdä taikojaan iholla ja talven aiheuttamat iho-ongelmat alkavat väistyä sivuun, joten on vaikea sanoa onko kaikki kunnia paremmasta ja kosteutetummasta ihosta tämän tuotteen, vai monen tekijän summa. Mutta uskoisin, että jää vakiokäyttöön tämä vaaleansininen puteli :)

Luxplussalta mukaan lähti vielä Natural Worldin Chia Seed Oil -hoitoaine ja Lidlissä käydessäni mukaan tarttui euron maksanut, 2 kasvonaamiota sisältävä Cienin pakkaus. Mikään maailmaa mullistava tapaus tuo naamio ei ollut, mutta tuntui kosteuttavan ihan kivasti ja jos joku ihmettelee tuota Q10 valintaa, niin mulla on ihon kuivuuden takia juonteita aika paljon ja siksi valitsin tuon, hahah.

Sitten erityismainintana vielä Lumenen Artic Glow huuliöljy, jonka sain itseasiassa jo jouluna. Tää on ollut paljon käytössä! Tuote on koostumukseltaan ihanaa, jättää huuliin kauniin kiillon olematta sellainen huulikiiltomainen mönjäkerros ja tää myös kosteuttaa ihan superisti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti