8.5.2017

theBalm Balm Jovi Rockstar Face Palette

Kun bongasin kyseisen meikkipaletin Cocopandalta puoleen hintaan, mietin ainakin vuorokauden, että mitä mun tulisi tehdä. En ole tottunut maksamaan kosmetiikasta hirveän paljon ja 27,50 euron meikkipaletti tuntui musta silti hinnakkaalta, vaikka lähtöhinta olikin sen 55 euroa. Sanomattakin siis selvää, että vaikka olenkin kuolannut tätä palettia pitkään, on se jäänyt hinnan takia ostamatta.

Siis tähän saakka. Koska päätin, että kyllä minä sen nyt tilaan. Perustelin päätöstäni mm. sillä, että mikään muu paletti ikinä ei todennäköisesti ole enemmän näköiseni (jo pelkästään paletin nimi Balm Jovi riittää), tarvitsen reissailuun kätevän kokoisen paletin josta löytyy kaikki olennainen ja kolmanneksi tuskin tulen tätä mistään yhtään edullisemmin löytämään. Joten tässä sitä ollaan, tuon meikkipaletin omistajia ja kun maksan jostain vastaavasta melkein kolmekymmentä euroa, niin se todellakin ansaitsee oman postauksensa :D

IMG_5023 IMG_5030

Paletti sisältää 12 luomiväriä, yhden highlighterin, poskipunan sekä kaksi poski/huuliväriä. Itse olisin valinnut ehkä poskipunan tilalle aurinkopuuterin, mutta näillä mennään. Paletti oli hieman isokokoisempi kuin oletin, mutta silti sen verran näppärän kokoinen, että mahtuu kyllä vaivatta meikkipussiini. Lisäplussaa tulee paletin pienestä peilistä!

IMG_5026 IMG_5029

Tietysti yksi pieni lisätekijä paletin hienoudesta oli nokkelat luomivärien nimeämiset! Ensimmäisen rivin heavy metal -sävyt ovat kimaltelevia, hieman glitteriä sisältäviä, kun taas keskirivin klassiset ovat mattoja tai lähes mattoja. Viimeisen rivin alternative -sävyt ovat jotain siltä väliltä. Mielestäni on kiva, että palettiin on saatu ihan perusvärejä (mm. allegro ja presto) ja sitten vähän erikoisempia, kuten lead zeppelin, alice copper sekä rem. Noita kahta aiemmin mainittua ruskean sävyä voi käyttää myös kulmissa mikä on kiva plussa. Alla olevassa kuvassa sävyt swatchattuna (olikohan nyt oikea termi hahah):

b

Mun piti tehdä tähän postauksen loppuun vielä meikki kyseistä palettia käyttäen, mutta erinäisten sattumusten kautta se jää nyt toteuttamatta :( Joka tapauksessa oon ihan superfiiliksissä kyseisestä paletista (mikä on jokseenkin pelottavaa koska ei kosmetiikasta ehkä kuuluisi olla...) ja odotan innolla että pääsen käytännössä testailemaan sen monipuolisuutta ja mahdollisuuksia, aikomuksena on nimittäin ottaa ainoastaan tämä paletti Irlannin reissuun (tietysti ripsari, meikkivoide jne. erikseen) mukaan. Onko teillä kokemuksia tästä paletista tai theBalmin tuotteista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti