30.5.2017

Toukokuu Snapshots

Vielä ois päivä tätä kuukautta jäljellä, mutta meikäläinen on tämän postauksen julkaisuhetkellä (toivottavasti) matkalla Corkiin ja reissun päältä en blogia päivittele kun en ottanut tietokonetta mukaan, joten olen ajastanut teille muutaman postauksen matkan ajaksi, ettei ihan hiljaiseloa ole! Mahdollisiin kommentteihin pääsen kuitenkin vastaamaan näppärästi (ainakin olettaen että jossakin on toimiva wifi hahah). Mutta nyt siis tämän kuluneen kuukauden puhelinotoksiin, tai tarkemmin snäppiotoksiin!
Ja hei, mikäli kiinnostaa seurata mun reissua vähän enemmän reaaliajassa, niin snäpissä ja instassa mua voi seurata mennikae -nimimerkin takaa :)

snäppi1

1. Euroviisuiltana meillä oli ensin Vain elämää -katsomo, kun multa oli jääny pari jaksoa näkemättä. Samalla ihan hirmu hyvää itse tehtyä pitsaa sekä uutuussiiderin maistelua.
2. Äitienpäivätoivotuksia
3. Coffee is the key.
4. Tein tuommosta sitruuna-mustikkakakkua marenkikuorrutuksella ja tästä tuli aika tosi hyvää. Ei huolta, mulla on aikomuksissa toteuttaa kakku uudemman kerran lähiaikoina, ja tuun sitten kyllä jakamaan reseptin tänne bloginkin puolelle :) 

snäppi2

5. Matkustetaan Jedin kanssa monesti lähijunilla Lahti-Kouvola väliä ihan säästösyistä ja niissä on myös vähemmän matkustajia yleensä, joten on rauhallisempaa mutta nyt mentiin IC:llä kun ei lähijunia kulkenut ja Jedi sai tuommosen ihan oman paikan ikkunan vieressä! Oli poika aika polleana moisesta luksuksesta.
6. Viime visiitillä kävin siskon luona kahvittelemassa, sain hyvää mozzarella -ciabattaa ♥
7. Perjantaikissa heheh
8. Siskon toinen koira on maailman suloisin otus ♥ Tai siis ne molemmat on, omilla tavoillaan ja Julia (jonka lempinimi siis Uppe) on kyllä niin nätti tyttö. Huomatkaa myös ehkä coolein muokkaus ikinä. 

snäppi3

9. Kotimatkalla näkyi horisontissa ihanan vaaleanpunainen taivas, mikä tosin valitettavasti ei ihan täysin puhelimen kameraan tallentunut. Yritys hyvä silti!
10. Meidän äitin koira oli pari päivää meillä hoidossa ja tää oli sellanen sylikoira koko sen ajan että oksat pois ♥
11. Päiväkahviherkkuja!
12. Meitsin happyface koska oli vapaa ja aurinko paistoi ja kaikkea muuta kivaa! 

snäppi4

13. Minun paras kamu ♥ Jedi lähti jo viikonloppuna äitini luo hoitoon ja menee melkein pari viikkoa, ennen kuin nähdään uudestaan. Tämä on pisin aika moneen aikaan kun ollaan erossa ja lauantaina ennen töihin lähtöä tuli vuodatettua muutama kyynelkin. Ihanaa päästä reissuun mutta varjopuolena siinä on se, että joutuu olemaan erossa jostain itselleen todella rakkaasta. Onneks jepulilla on hoitopaikassa hyvät ja tutut oltavat :)
14. Oltiin lenkillä ja istahdettiin hetkeksi nauttimaan auringosta piknik-pöydän ääreen ja Reksu tuumas, että hän kiipeää pöydälle koska siitä näkee paremmin :D
15. Hahhaa ei enää yhtään päivää!
16. Yhtenä iltana innostuin piirtämään. Viime kerrasta on ainakin reilu vuosi ja sen näkee kyllä lopputuloksestakin, mutta kuten kuvassa lukee niin ihan täysin pieleenhän suoritus ei mennyt, koska snapchat tunnisti piirroksessa kasvot :D Sitten olikin hauskaa leikkiä niiden filtterien kanssa, mutta tuo kukkaseppele kävi tähän kyllä oikein hauskasti. 

snäppi5

17. Ja kuten sanottua, tämähän on jo vanhaa tietoa koska lomalla ollaan jo hiih!
18. Iltanäkymät meidän makuuhuoneen ikkunasta. Vitsi mä rakastan meidän katua, se on niin tunnelmallinen :)
19. Mitä, ompelukone! Mä ihan oikeasti ryhdistäydyin ja korjasin mun rikkinäiset farkut (jotka on reissussa mukana eli jännityksellä odotetaan kestääkö paikkaukset) ja eikä siinä vielä kaikki. Korjasin myös noin sata vuotta rikki menneet rintsikat, joista toisesta olkaimesta ompeleet purkautuneet niin ettei niitä voinut käyttää. Koska en oo käyny kasvattamassa kuppikokoa missään, niin ne on edelleen oikein sopivat, eli sain vähällä vaivalla käytännössä uudet rintsikat käyttöön. Win win!
20. Ja siinähän meikä ois töihin menossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti