6.5.2017

Popot

Pitkästä aikaa ravintolavinkkiä lahtelaisesta vinkkelistä! Kävin nimittäin aiemmin tällä viikolla syömässä ensimmäistä kertaa café bistro Popotissa, joka on vanhaan kenkäkauppaan duunattu tunnelmallisesti sisustettu ravintola, josta löytyy mm. viinibaari. Mä olen viimeisen vuoden aikana käynyt todella vähän ulkona syömässä joten tämä oli todella mukavaa vaihtelua! Kuten mainitsinkin, ravintola oli tosi kauniisti sisustettu yksityiskohtia myöten ja liiketilan historia kenkäkauppana oli otettu hauskasti huomioon - kuten jo nimestäkin pystyy päättelemään.
Me kävimme syömässä alkuillasta, eli tilasimme ruuat listalta, mutta ravintolasta löytyy arkisin myös lounas, jossa kuulemani mukaan etenkin salaattibaari on tosi hyvä. Täytyy testata sekin joku kerta! 

popot popot3 popot1 popot2

Itse valitsin listalta tomaattirisoton ja voi juku, että tuo oli hyvää. Taivaallista. Vastaavaa on ihan pakko kokeilla tehdä joku kerta kotona, vaikka veikkaankin, että yhtä mahtavaan lopputulokseen on liki mahdotonta päästä... ystäväni lähti liikkeelle vähän rohkeammalla linjalla: alkuun bbq kani wingsejä, jotka olivat melkoisen mielenkiintoisen makuisia, kun pääsin niitä maistamaan. Kanin liha oli vaaleaa ja mureaa, mutta muuten en osaa sitä lähteä kuvailemaan. Jotain sellaista, mitä en ole aiemmin syönyt. Pääruuaksi hän tilasi sinisimpukoita, ja tällä kertaa jätin maistelut väliin, sillä merenelävät ei vaan ole se mun juttu. 

Kaiken kaikkiaan ravintolakokemus oli tosi mukava: saimme hyvää asiakaspalvelua ja torstai-ilta oli hyvä aika mennä syömään sillä tilaa oli reilusti. Tämä on ennen kaikkea sellainen seurustelu- ja ajanviettoravintola joten kovalla kiireellä tai tiukalla aikataululla tänne ei kannata suunnata. Ainoa miinus tulee tilasta - vaikka tilaa oli paljon, oli paikalla muutama isompi pöytäseurue ja puheensorina oli aika voimakas jo silloin joten jos ravintola on täpötäynnä voin kuvitella metelin olevan aika kova. Muuten iso suositus paikalle ja varmasti tulee mentyä uudestaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti