14.1.2016

My Everyday Makeup

Otsikko on siinä mielessä harhaanjohtava, että mulla ei kyllä varsinaisesti ole mitään meikkirutiinia, jonka mukaan laittaisin aina pärstän ojennukseen, vaan menen aikalailla fiilispohjalta riippuen siitä, mitä päivä sisältää. Olen hyvinkin usein kokonaan ilman meikkiä ja sitten taas kun on aikaa, musta on kiva maalailla naamaa pitkän kaavan mukaan, vaikka en olisi mihinkään kummempaan tapahtumaan menossakaan.
Ajattelin nyt kuitenkin toteuttaa tämän before & after homman tavallisena arkipäivänä, jolloin menen töihin. Töihin en meikkaa ollenkaan/meikkaan aika kevyesti, varsinkin, jos olen keittiön puolella. Aloitetaas!

IMG_0760

Tuotteet, jolla meikki on toteutettu: bb-voide, peitevoide, puuteri, kulmaväri, aurinkopuuteri, ripsiväri, rajaustussi sekä huulivoide. Näissä ei sinällään mitään ihmeellistä ole, kuten kuvista huomaa niin käytössä ovat olleet :D

IMG_0628

Täysin meikitön nassu, pohjalla vaan reilu kerros muutamaa eri kasvorasvaa. Kuten kuvasta näkee, niin ei meikäläisen nassu oikein noista pakkasista tykännyt. Mun silmänympärykset on normaalistikin tosi kuivat ja nyt ne on entistä kuivemmat ja punaiset. Myös nenänalunen on vähän rähjäisessä kunnossa ja toisessa suupielessä on kuiva kohta myöskin. Oon viime aikoina käyttänyt lähinnä silmälaseja, kun en ole laiskana käynyt ostamassa uusia piilolinssejä, ja toisesta tyynystä on jäänyt painauma nenänpieleen.
(Nämä kuvat on otettu muutama päivä sitten ja nyt nassu näyttää jo onneksi paremmalta kun ei ole enää niin paljon pakkasta ja jatkuvat rasvaus on auttanut.)

IMG_0649

Näyttää jo vähän paremmalta! Naamassa bb-voide, peitevoide ja puuteria. Ihon kuivuus paistaa silti läpi ja monena päivänä olenkin ollut ilman meikkiä ihan vaan sen takia, ettei se meikki näytä erityisen hyvältä kuivalla iholla, varsinkaan jos se on siinä useiden tuntien ajan. 

IMG_0652

Viimeinen silaus! Kulmiin hieman väriä (tää nyt ei todellakaan ole esimerkillinen kuva kulmista, ne ei ole ihan kuosissaan, mutta totesin ettei kauheesti auta jos kulmat on perfecto mut muuten ei meinaa iho pysyä naamassa kun hilseilee kuivuttaan pois...), aurinkopuuteria, ohut rajaus yläluomiin (tätä en läheskään aina tee, useimmiten menen pelkällä ripsarilla), ripsaria yläripsiin (säästä ym. tekijöistä riippuen laitan myös alaripsiin. Keittiövuorossa ollessani en laita, koska siellä kuumassa öljynkäryssä ne valuu poikkeuksetta pois, vaikka vedenkestävää supertavaraa onkin) ja huuliin värillistä huulivoidetta.

Eli kuten huomata saattaa, meikäläisen meikkaaminen ei todellakaan ole mitään ydinfysiikkaan verrattavaa toimintaa :D Mutta koska tämä on tosiaan se kaikkein iisein meikki, mitä teen ja esimerkiksi suurimmassa osassa kaikista asukuvistani mulla on aina huomattavasti enemmän meikkiä, niin ajattelin että voisin ehkä tehdä toisenkin tämmösen postauksen, missä näkee sitten vähän tarkemmin mitä naamalle tapahtuu, kun sen laittamiseen käyttää enemmän kuin viisi minuuttia! Vai miltäs kuulostaisi? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti