13.1.2016

Sale Shopping

Niinhän siinä kävi. En voinut vastustaa kiusausta. Eli tässä tapauksessa joulun jälkeisiä alennusmyyntejä. Lähti ehkä vähän lapasesta, sillä tilasin juttuja peräti neljästä eri paikasta - Ellokselta ja Zalandolta täysin uusina tuttavuuksina, sillä en ole itse niistä tilannut koskaan aiemmin. Koska tuossa oli noita pyhäpäiviä enemmänkin, sain viimeisen paketin käsiini vasta muutama päivä sitten ja aattelin tuunailla tämmösen jo tutuksi tulleen ostosten esittelyn.
Ja huom! Lupaukseni tämän vuoden shoppailulakosta pitää, nämä kaikki on virallisesti hommattu edellisen vuoden puolella :D

IMG_0733 IMG_0751

Mekko ja shortsit H&M. Ja kyseiset satiinipöksythän ei edes ole mistään yöpuku-osastolta :D Mutta saa nähä osaanko mä niitä muuta kuin kotioloissa käyttää, haha.

IMG_0735 IMG_0749

Ellokselta tilattu Espritin t-paita, myös harmaat collegehousut on sieltä. Mustat collegehousut sen sijaan on merkkiä Twintip ja ne on tilattu Zalandolta.

IMG_0740 IMG_0745

Molemmat mekot Vero Modalta, ensimmäinen tilattu Zalandolta ja toinen Nelly.comista. 

IMG_0753 IMG_0737

Farkut Ellokselta ja bootcut-malliset Onlylta. Nuo punaiset ei itse asiassa menneet kiinni, mutta jätin ne silti, koska a) voi olla että ne menee joku toinen päivä b) jos ei niin menee joka tapauksessa vähän ajan päästä koska olen päättänyt tiputtaa senttejä ja painoa jonkun verran! Toppi puolestaan on Bikbokilta. 

IMG_0762 IMG_0743

Adidaksen juoksukengät tilasin Ellokselta. Mulla on entuudestaan Puman lenkkarit, mutta oon käyttänyt niitä sen verran paljon, ettei ne enää ole kovin kummoisen näköiset :D Pesu saattaisi vähäsen auttaa, täytyy kokeilla! Neuletakki on sekin Ellokselta ja on itse asiassa tumman vihreä (ainakin olevinaan, keinovalossa ei totuus oo täysin selvinnyt itsellenikään) vaikka näyttää enemmän harmaalta. 

IMG_0748 IMG_0756

(keino)Nahkatakki New Lookilta ♥ Ja siinä on hapsuja! Aivan yhtä ihana kuin omistamani keinonahkatakki New Yorkerilta pitsihihoilla, mutta se on alusta asti ollut vähän kiikkana, koska mulla on niin leveät hartiat, joten se menee nyt myyntiin saatuani tämän.
Ja mikäs tää vika on? Se on nenärengas! :D Feikki septum-koru. Näitä näki viime vuonna vaikka missä, mutta mä en löytänyt mistään?! Nelly.comin sivuilla oli alennuksessa ja totesin et perhana, haluan kokeilla! 

PS. Pahoittelut osan kuvien laadusta, mulla ei ollut mahdollisuutta kuvata päivänvalossa ja tyhmältähän toi valo-varjo raja noissa näyttää, mutta näillä on nyt pärjättävä! 

2 kommenttia:

  1. Haa vitsit toi septum-feikki on cool :D Mä haluisin salaa septumin mut en tiiä kuinka usein sitä korua tulis pidettyä näkyvissä nii en sit tiiä kannattaako... oh well :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :D En mäkää tiedä tuleeko tota käytettyä edes paljon, näytti vähän vieraalta omassa naamassa :D Mut sitte ku haluaa heittäytyä hurjaks niin ompahan olemassa :P

      Poista