18.1.2016

Bad hair day everyday

IMG_0953 IMG_0936 IMG_0975 IMG_0916 neuletakki Ellos / t-paita H&M / housut Only / kengät DinSko

Okei, pitäisi ehkä vaan hyväksyä se karu fakta, että näin talvella on vaan ihan turha yrittää näyttää hyvältä. Tai pukea päälle muuta kuin pari kerrosta neuleita, collareita, toppahousuja ja painaa pipo todella syvälle päähän. Mä oon tässä nyt yrittänyt about sataa ja yhtä konstia, joilla sais näyttämään tukan ja jatkeet edes joten kuten siedettävältä (turha toivo, pidennyksille ei tunnu riittävän mikään kosteutus ja oma tukka taas näyttää lilluvan rasvassa ja päänahan muhittelu pipon alla ei paranna asiaa yhtään...) naama taas on koko ajan punakka ja kuivakka eikä siihen tee mieli laittaa muuta kuin parin sentin kerros tujua kasvorasvaa n. viisi kertaa päivässä. Käsien iho kuivuu ja halkeilee niin paljon, että luulisi, että oon viettänyt enemmänkin aikaa ulkosalla ilman asianmukaista varustusta eli hansikkaita. Nää kaikki kun ynnää yhteen niin saadaan tulokseksi se, ettei kotoa liiemmin tee mieli poistua, asuinkumppanilta saa pyydellä anteeksi omaa kyseenalaista lookkia tuon tuosta ja ainoa mieleennouseva kysymys kuuluu, että onko ne ketkä onnistuu näyttämään edes jokseenkin hyviltä näin talvella, myyneet sielunsa paholaiselle? 

Nalkuttavasta sävystä huolimatta ja tänään ajomatkalla jalkani jäädyttäneenä haluan kuitenkin sanoa, ettei tämä talvi nyt niin kamala ole. Saatoin tänään jopa vähän innostua maisemanvaihdosta (tulin käymään Kouvolassa), koska pääsen ehkä kuvailemaan siistejä talvikuvia! Joita tuli kuvattua muuten eilen ja sitä eilenkin...

2 kommenttia:

  1. hyviä kuvia ja ihanan eloisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitos, äiti otti :D Nää oli kyllä omasta mielestä taas sitä luokkaa että julkaisenko ollenkaan, mutta toisaalta en halua myöskään sitä, että blogissani olisi vaan niitä ns. täydellisiä henkilö- ja asukuvia, niitä kun näkee niin paljon kaikkialla muuallakin, eikä ne taas edusta oikein mua :)

      Poista